Cardurile de notificari Google Now sunt disponibile in Chrome beta

Google a actualizat versiunea beta a browserului Chrome pentru Mac si Windows adaugand cardurile de notificari Google Now. Google Now s-a lansat pe Android 4.1 ca un asistent personal ce ajuta utilizatorii sa fie informati despre programarile din calendar, informatii pentru zboruri, mesaje email, stiri, scoruri sportive, traficul din oras, bursa si multe altele. Unealta de la Google poate raspunde la intrebari printr-un limbaj natural si chiar a fost numita de Popular Science ca “Inovatia anului” in 2012. Google Now s-a lansat pentru iOS in Aprilie 2013 iar Google doreste ca si utilizatorii desktop sa beneficieze de serviciile oferite.

In versiunea beta a browserului Chrome, Google Now se activeaza atunci cand va autentificati in contul Google pe care il folositi pentru Android si iOS. Notificarile pot fi vizualizate de pe desktop apasand butonul “clopot” de pe Mac sau iconul aplicatiei in Windows.

Google a adaugat continuu mai multe carduri de notificari, alerte de la lansarea serviciului. Companie lucreaza la integrarea Google Now in Chrome din vara anului trecut. Serviciile oferite de Google Now vor fi disponibile doar in limba engleza initial dar va suport si alte limbi in scurt timp, conform companiei din Mountain View.

Daca doriti sa incercati Google Now pe desktop puteti descarca Chrome beta de pe site-ul oficial.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus