Free cookie consent management tool by TermsFeed

Lenovo renunță la inerfața Vibe Pure UI și va folosi interfața pură oferită de sistemul de operare Android, începând cu telefonul Lenovo K8 Note. Compania se inspiră din succesul obținut de produsele disponibile sub marca Motorola și de atenția oferită de utilizatori. Compania a anunțat deja că abandonează interfața Vibe Pure UI în favoarea interfeței pure Android.

Conform informațiilor disponibile, decizia a fost luată pentru a mulțumi utilizatorii produselor companiei. Aceștia au oferit un feedback productiv care a ajutat la luarea acestei decizii.

„În ultimele 11 luni ne-am uitat către opțiunile pe care le avem în perspectiva soluțiilor software. Am fost aproape de clienți și am aflat ce își doresc. Este prezent un anume trend și am decis să renunțăm la la folosirea Vibe Pure UI pe telefoanele noastre.”

– a declarat Anuj Sharma, Șeful de marketing al Lenovo India într-o declarație pentru publicația Gadgets 360.

Nu va mai fi lansată o nouă versiune a Vibe Pure UI pe nici un smartphone Lenovo. Toate viitoarele telefoane lansate vor folosi interfața pură a sistemului de operare Android.

Interfața sistemului de operare nu va suferi modificări dar sistemul va fi îmbunătățit pentru a include îmbunătățiri precum Dolby Atmos sau TheaterMax, două tehnologii populare.

Renunțarea la interfața proprie poate ajuta foarte mult utilizatorii telefoanelor produse de Lenovo. Aceștia vor primi actualizări mult mai rapid deoarece nu va mai fi nevoie de lucru suplimentar la Vibe Pure UI.

Este o mișcare foarte bună iar utilizatorii și viitori clienți vor avea numai de câștigat de pe urma acestei decizii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.