Multe persoane consideră că distribuția Fedora este destinată utilizatorilor Linux mai avansați iar aici este ceva adevăr. Distribuții precum Ubuntu sau Linux Mint sunt foarte simple pentru începători dar nici Fedora nu este neapărat o alegere greșită.

În continuare puteți urmări un mic clip de prezentare pentru GNOME 3.20Delhi‘:

The Fedora Project a lansat astăzi Fedora 24.

”La nivel de bază, Fedora 24 include librăriile glibc 2.23 care ajută la îmbunătățirea performanțelor pentru GNU Compiler Collection (GCC) 6 dar și la o mai bună respectare a standardelor POSIX (Portable Operating System Interface). Toate pachetele de bază au fost recompilate folosind GCC 6 iar asta a dus la o optimizare a codului sursă dar și la o stabilitate mai mare pentru toate edițiile Fedora 24.” – au spus reprezentanții proiectului Fedora.

Utilizatorii sistemului Fedora 24 Workstation se vor bucura deoarece GNOME 3.20 este mediul desktop implicit folosit. Pentru multi fani Linux, Fedora este o distribuție care oferă cea mai pură experiență pentru mediul desktop menționat mai sus.

Dacă sună bine atunci puteți descărca gratuit Fedora 24 cu GNOME 3.20 și Linux Kernel 4.5.7 de pe site-ul oficial getfedora.org. Puteți folosi și butonul de mai jos pentru a vizita pagina de descărcare:

[button color=”blue” link=”https://getfedora.org/en/workstation/download/”]Vizitează[/button]

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.