Vivaldi 1.0 este cea mai nouă alternativă pentru Chrome

Browser-ul Vivaldi

Vivaldi 1.0 este un nou browser web dezvoltat de creatorii Opera ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi ceva diferit. Simplitatea este noul trend iar compania din spatele noului browser a mizat pe asta atunci când a lansat prima versiune publică a Vivaldi.

Opțiunile sunt variate iar acest nou browser lucrează exact așa cum v-ați dori. Programatorii din spatele acestui proiect răspund foarte rapid la cererile pentru implementarea funcțiilor noi, cel puțin așa spune Jon von Tetzchner, CEO al Vivaldi și co-fondator al Opera Software.

Dacă o persoană va cere, vom oferi.” a spus acesta

Este o perioadă bună pentru intenauți. Chrome domină piața iar majoritatea proiectelor Google sunt proiecte open-source pe care oricine le poate folosi. Asta a încercat să facă și Opera, Yandex, Brave, Baidu dar Vivaldi a încercat o nouă abordare în care a mizat totul.

Browser-ul web Vivaldi este disponibil pentru sistemele de operare Windows, OS X dar și Linux. Compania are în plan și lansarea unei aplicații pentru dispozitivele mobile pentru Vivaldi.

Noul browser Vivaldi este oferit gratuit tuturor utilizatorilor. Acesta poate fi descărcat direct de pe site-ul oficial,  pentru a merge la pagina de descărcare puteți folosi butonul de mai jos:

[button color=”blue” link=”https://vivaldi.com/download/”]Descarcă[/button]

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus