Free cookie consent management tool by TermsFeed

Popularul serviciu de mesagerie instant WhatsApp are de acum o aplicație nativă pentru sistemele desktop (sisteme care rulează cel puțin sistemele de operare Windows 8 sau OS X 10.9). Cu acest anunț, putem spune că serviciile oferite de WhatsApp sunt disponibile pe toate platformele populare mobile și desktop.

Aplicația lansată astăzi are un design similar cu versiunea web a serviciului. Chiar dacă este o aplicație de sine stătătoare, este nevoie de un telefon conectat la internet care are instalată aplicația WhatsApp și de scanarea unui cod QR pentru a funcționa. Pașii sunt simpli de urmat iar dacă ați folosit versiunea WhatsApp Web o să aflați că procesul de confirmare este identic.

Odată ce înregistrați aplicația, toate mesajele sunt sincronizate pe PC și puteți începe să folosiți serviciile. Mesajele sunt afișate pe toate dispozitivele pe care aveți instalată o aplicația, cu propriul număr de telefon. Versiunea desktop poate deveni utilă și nu mai este nevoie să folosiți telefonul pentru a trimite mesaje prietenilor atunci când lucrați, chiar dacă este necesar ca acesta din urmă să fie conectat la internet pe timpul utilizării aplicației desktop.

Aplicația poate fi descărcată pe orice sistem care rulează o versiune a Windows 8 sau mai mare sau OS X 10.9 sau mai mare. Folosiți butonul de mai jos pentru a descărca WhatsApp pentru desktop:

[button color=”blue” link=”https://www.whatsapp.com/download”]Descarcă[/button]

 

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.