Free cookie consent management tool by TermsFeed

WhatsApp, una dintre cele mai mari platforme de mesagerie din lume, vrea să imbunatateasca experiența utilizatorilor săi lucrând la noi funcții în aplicație. În acest context, platforma, care își prezintă în mod regulat noile caracteristici utilizatorilor Beta, aduce câteva funcții pe care le testează de ceva vreme pe dispozitivele bazate pe iOS.

Funcția de pauză a mesajelor vocale vine pentru iOS

WhatsApp și-a actualizat aplicatia pentru iOS la versiunea 22.2.75. Această actualizare a adus și câteva caracteristici așteptate. Acum, utilizatorii de dispozitive iOS vor putea întrerupe înregistrarea în timp ce trimit un mesaj vocal în aplicație și îl pot relua în orice moment. Unii utilizatori Beta au testat această caracteristică din octombrie. Platforma a decis acum să o aducă în versiunea globală.

WhatsApp a anunțat noi funcții pentru iOS!

Lansarea de functii WhatsApp pe dispozitivele iOS a devenit destul de frecventă în ultima vreme. O altă caracteristică care a venit cu noua actualizare a fost „Focus Mode Support” pentru versiunea iOS 15. Odată cu actualizarea, puteți utiliza această funcție în cadrul aplicației.

WhatsApp a lansat actualizarea 22.2.75 pentru utilizatorii iOS. Cu toate acestea, va avertizează că această caracteristică poate să nu vină la toți utilizatorii simultan. Compania afirmă că va dura o săptămână pentru ca cea mai recentă actualizare, care vine cu mai multe funcții, să vină la toți utilizatorii WhatsApp.

WhatsApp vrea să-și continue inovațiile fără întrerupere. Platforma continuă să lucreze la funcția de „reacție la mesaje”, care este folosită în multe platforme de social media și pe care utilizatorii săi o așteaptă cu nerăbdare. Această caracteristică, care se află încă în faza de testare, este de așteptat să vină în versiunea globală în scurt timp.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.