WhatsApp poate introduce în curând o funcție care vă va permite să transferați conversații de pe un smartphone Android pe iOS. Până acum, această opțiune a fost rezervată pentru dispozitivele selectate, dar poate ajunge în curând tuturor – indiferent de marca telefonului.

Transferarea chat-urilor de WhatsApp de la Android la iOS

Trecerea de la un smartphone Android la un iPhone de obicei nu cauzează multe probleme. Majoritatea aplicațiilor funcționează pe ambele platforme și este greu să vorbim despre lipsa disponibilității celor mai importante instrumente.

Problema pentru unii este însă istoricul conversațiilor de pe WhatsApp. În timp ce unele conversații am dori să le ștergem, sunt atât de multe încât nu este absolut o opțiune de care să scăpăm.

Această caracteristică, migrarea chat-urilor de la Android la iOS, a lipsit multor utilizatori – și există multe indicii că va apărea în curând în messenger .

Urme ale prezenței ei au fost observate de WABetaInfo în WhatsApp 22.2.74 (iOS) și a partajat capturi de ecran despre cum trebuie să funcționeze funcționalitatea.

WhatsApp va ușura în curând trecerea de la Android la iOS
WhatsApp va ușura în curând trecerea de la Android la iOS

După cum se arată în capturile de ecran – funcția va fi extrem de ușor de utilizat. WhatsApp vă va cere doar permisiunea de a transfera istoricul chat-urilor pe iPhone, apoi vă va spune să vă deblocați smartphone- ul. Asta e tot.

Inițial, funcția a fost disponibilă pentru smartphone-urile Samsung , iar ulterior a fost extinsă la dispozitivele Google Pixel .

Dacă de data aceasta WhatsApp nu decide să limiteze din nou funcționalitatea pentru anumite smartphone-uri – în curând (deși data actualizării este necunoscută ) transferul de la Android la iOS va fi și mai ușor.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.