Free cookie consent management tool by TermsFeed

București – 5 aprilie 2019 – 2Checkout, platforma de monetizare pentru companii ce acționează la nivel global, participă în aceste zile la târgul de cariere Angajatori de Top 2019 în calitate de partener.

Compania caută în mod activ ingineri software și specialiști fintech pentru a-și îndeplini obiectivele de creștere a echipei de la București cu cel puțin 25% în acest an. La standul 2Checkout, candidații vor putea interacționa direct cu echipa și au șansa de a derula o primă etapă din procesul de recrutare direct în cadrul evenimentului.

Târgul se desfășoară în zilele de 5-6 aprilie la București, la Sala Palatului. În ziua de sâmbătă, 6 aprilie, Antonio Gherdan, Technical Lead în cadrul 2Checkout, va susține o prezentare despre Apple Pay și modele de tokenizare în cadrul conferinței TechTalks ce va avea loc în paralel cu târgul de joburi.

“Avem nevoie de specialiști buni, cu viziune, care doresc să își dezvolte cariera într-un mediu global, dar flexibil totodată, cu multe elemente antreprenoriale. În ultimii ani, procesul de recrutare s-a accelerat foarte mult, atât datorită tehnologiilor pe care le aplicăm în acest domeniu, dar mai ales ritmului cu care trebuie să dezvoltăm echipa. Numai în 2019 avem nevoie de cel puțin 50 de specialiști în software și plăți”.


Mădălina Moraru, VP Global Resurse Umane 2Checkout

În prezent, 2Checkout (fostă Avangate) are 310 de angajați la nivel global, dintre care 260 sunt în birourile din București.

Compania are deschise pentru departamentele tehnice poziții precum Product Manager, Product Analyst, Senior Developer, Project Manager, Scrum Master, Software Architect, dar totodată se caută și ingineri software pentru testare automată. În departamentele de suport sunt deschise posturi pentru analiști suport tehnic, analiști servicii client (obligatoriu cunoscători de limbi străine), specialiști în domeniul financiar, analiști anti-fraudă și risc.

Compania oferă peste 20 de beneficii, dintre care angajații le pot alege pe cele mai potrivite pentru ei (servicii medicale private, servicii de întreținere, tichete de masă sau de vacanță etc.), dar și cursuri de perfecționare atât în țară, cât și în străinătate.

2Checkout este brandul sub care activează acum fosta companie Avangate, parte din portofoliul fondului de investiții Francisco Partners. Compania are, în prezent, cel mai complet produs din industrie pentru vânzarea globală de software și servicii digitale, dar si produse fizice, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de astfel de soluții din lume. Compania are peste 17.000 de clienți la nivel global.

Despre 2Checkout

2Checkout este o platformă completă de monetizare pentru companii ce acționează la nivel global, care le ajută pe acestea să își mărească vânzările pe multiple canale și să își crească cota de piață. 2Checkout simplifică pentru clienții săi comerțul online global, oferind funcționalități pentru plățile online, administrarea și facturarea abonamentelor (subscripțiilor), instrumente de marketing, managementul riscului și compliance, permițându-le acestora să se concentreze pe inovarea produselor și livrarea de experiențe excepționale cumpărătorilor.

Aflați mai multe informații pe site-ul companiei.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.