Free cookie consent management tool by TermsFeed

De la lansarea sa în 2015, Revolut a fost supranumită o companie „unicorn”, în special, datorită gamei sale largi de servicii bancare financiare și digitale. Acum, Revolut lansează Pay Later un serviciu de tip BNPL (Buy Now Pay Later / cumpără acum, plătește mai târziu), care permite clienților să plătească în rate costul achizițiilor de până la 499 de euro. Acest serviciu va fi disponibil în curând pentru toți clienții Revolut, facilitându-le și mai mult gestionarea banilor și luarea unor decizii responsabile atunci când vine vorba de cheltuieli. Astfel, cu acest nou serviciu, Revolut își va consolida și mai mult poziția de superaplicație financiară pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Revolut în piața BNPL

Inițial, serviciul va fi disponibil pentru un grup selectat de clienți din Irlanda, dar va fi implementat pentru aproape toți utilizatorii din țară până la sfârșitul verii. Având în vedere că piața europeană Buy Now Pay Later va crește până la 680 de miliarde de lire sterline în următorii cinci ani, Revolut este bine poziționată pentru a profita de această tendință în creștere. Serviciul Pay Later va oferi clienților o alternativă la cardurile de credit tradiționale și le va oferi mai multă flexibilitate atunci când fac cumpărături. Cu o dobândă de doar 1,65%, serviciul Pay Later al Revolut oferă o propunere convingătoare pentru clienții care caută o modalitate mai accesibilă de a face cumpărături. În timp, se așteaptă ca serviciul fintech să ajungă și în restul Europei, întrucât compania intenționează să ofere o versiune de testare în Polonia și România până la sfârșitul anului 2022.

Cum funcționează Pay Later

Serviciul Pay Later al Revolut este o modalitate excelentă de a face cumpărături mai mari fără a fi nevoit să plătiți întreaga sumă în avans. Clienții pot eșalona costul unei achiziții în trei rate lunare, prima fiind plătită imediat la momentul achiziției. Pentru ultimele două rate se percepe un comision de 1,65%, dar aceasta este totuși o opțiune mult mai ieftină decât contractarea unui împrumut sau utilizarea unui card de credit. În plus, clienții pot folosi oricare dintre cardurile Revolut pentru a face cumpărături, astfel încât nu este nevoie să solicite un nou card de credit. Pur și simplu selectați Pay Later la checkout.

Serviciul Revolut Pay Later este o modalitate excelentă de a vă gestiona finanțele. Odată ce ați fost aprobat pentru această funcție, o puteți activa printr-o simplă atingere în aplicație. Puteți apoi să vă vizualizați soldul Pay Later în secțiunea carduri și în hub-ul Pay Later. Dacă doriți să vă rambursați soldul mai devreme, puteți face acest lucru fără a suporta costuri suplimentare. Astfel, acest lucru face ca Revolut Pay Later să fie o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își gestioneze finanțele într-un mod responsabil.

Verificarea stabilității financiare a clienților

Pentru a oferi acces la acest serviciu, Revolut analizează datele contului bancar existent prin intermediul open banking, stabilitatea financiară generală și orice alte activități care ar putea oferi semnale de avertizare privind accesibilitatea financiară. Acest lucru permite companiei să poată lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la oferirea sau nu a serviciului Pay Later și, de asemenea, ajută să își adapteze serviciul la nevoile individuale ale utilizatorului.

De asemenea, Pay Later dispune de protecții integrate pentru a verifica dacă utilizatorii își pot permite cumpărăturile pentru care doresc să utilizeze serviciul. Spre deosebire de alți furnizori de servicii de plată, Revolut oferă o evaluare mai solidă, deoarece aprobă creditul înainte de tranzacție, în loc să ofere o metodă de plată în rate în momentul achiziției.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.