Free cookie consent management tool by TermsFeed

București, 13 iunie 2024 – Tech Expo, cea mai amplă expoziție de tehnologie și inovație din Europa Centrală și de Est, va avea loc weekendul acesta, 14 – 16 iunie, la Romexpo, Pavilion B1. Peste 70 de companii își vor prezenta produsele și soluțiile tech de ultimă generație, de la gadget-uri, roboți, vehicule electrice, produse smart home, până la smartphone-uri, laptopuri sau soluții de gaming. Peste 25.000 de pasionați de tehnologie sunt așteptați la expoziția dedicată publicului larg.

Participarea este gratuită, cu înscriere în prealabil pe techexpo.ro.

Deschiderea oficială a Tech Expo va avea loc vineri, 14 mai, ora 16:00, la Romexpo, Pavilion B1 și îi are ca invitați pe Ramona Moldovan – Secretar General Adjunct, Ministerul Energiei, Andrei Nicolae – Vicepreședintele Autorității pentru Digitalizarea României, Florin Popa – Director Orange Business și Cătălin Lupoaie – B2B Marketing Manager la BCR.

În cadrul Tech Expo, vizitatorii vor avea șansa de a descoperi cele mai inovatoare soluții tehnologice, desfășurate într-un spațiu vast, de peste 5.500 m², unde îi așteaptă peste 70 de expozanți, pregătiți să își expună cele peste 1.400 de produse și soluții.

Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numără Samsung, care va prezenta o gamă variată de monitoare Odyssey, inclusiv noul Odyssey OLED G6, ce oferă o experiență vizuală captivantă și performanțe de vârf pentru gaming. LEGO va aduce la viață entuziasmul universului digital, oferindu-le pasionaților de gaming și vehicule șansa de a interacționa cu seturile impresionante LEGO Technic. ASUS va prezenta gama de laptopuri business ASUS ExpertBook, echipate cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ Ultra 7, concepute pentru a oferi o experiență de utilizare superioară, iar Elec va introduce tehnologii inovatoare din domeniul auto, oferind o experiență unică pentru timpul petrecut în mașină.

În cadrul Tech Expo, vizitatorii vor avea șansa de a descoperi cele mai inovatoare soluții tehnologice

De asemenea, Institutul BrainMap Neuroscience va prezenta tehnologia qEEG (cartografierea electroencefalografică), o soluție avansată ce colectează și analizează date din peste 80.000 de puncte ale creierului, oferind informații precise despre funcționarea acestuia. Orcam va expune dispozitive asistive de citit pentru persoanele nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere. Shaw va aduce produse inovatoare pentru îngrijirea animalelor de companie, controlabile prin aplicație, iar Shape Robotics va construi un laborator interactiv, oferind copiilor oportunitatea de a învăța și de a se distra. Participanții vor putea să discute cu experții, să testeze tehnologiile inovative și să participe la demonstrații de lecții interactive, concepute să îmbunătățească semnificativ procesul de predare și învățare.

Totodată, în cadrul Tech Expo, pasionații de tehnologie vor putea descoperi cele mai noi inovații în domeniul smart home. Tech Cuisine aduce în fața publicului noul Tado X, un termostat cu un design impresionant și compatibilitate Matter, SwitchBot Curtain 3.0, dispozitivul recent lansat pentru controlul draperiilor, și noile echipamente Aqara, inclusiv senzorul de mișcare P2, hub-ul M3 și noua priză inteligentă. De asemenea, Legrand, în parteneriat cu Tech Cuisine Smart Home, va lansa la Tech Expo noua încuietoare inteligentă Netatmo Smart Door Lock, un produs inovator care promite să redefinească standardele de securitate și confort pentru locuințe. Acesta poate fi testat în premieră în cadrul expoziției atât la standul Legrand, cât și la cel al Tech Cuisine.

Zona dedicată pasionaților de automobile va include cele mai noi modele, precum noul Ford Puma, Ford Kuga, Ford Explorer și Mustang Mach-E. Moon Power și Renovatio vor prezenta Volkswagen ID.7, ce oferă consumatorilor și companiilor soluții personalizate, inteligente și digitalizate pentru a face cât mai confortabilă trecerea către energia verde. Totodată, Tesla va aduce Model 3 și Model Y, iar Hyundai va expune Kona Electric. Alfa Romeo va prezenta Tonale Hybrid, Jeep va veni cu Avenger Electric, Allview va introduce Allview CityZEN, iar Honda are câte un model potrivit pentru toate stilurile de viață și va fi prezentă la eveniment cu Honda CR-V, Honda ZR-V și Honda Civic.

De asemenea, zona dedicată gamingului va include produse AQIRYS, o gamă completă de echipamente de ultimă generație, concepute pentru a oferi performanță de top și confort excepțional. Totodată, la standul companiei vor avea loc și competiții de gaming care îi vor avea ca invitați pe – Fury și Ololosh, sâmbătă, și Colo, Alexandra, Xcretzu, zzAndrei, Beya, Catadina, Cox & Roberta, Utii și Conacu Cojinescu, duminică. În plus, pentru pasionații de jocuri video, la standul Samsung va fi prezent sâmbătă și xSlayder.

În zona de gaming, participanții vor putea descoperi și produsele Qwerty Key, cele mai atractive periferice create în România și folosite de gameri la nivel internațional. La standul Qwerty Key vei putea testa de la tastaturi ergonomice și colorate până la mouse-uri și deskpad-uri care îți vor transforma experiența de gaming.

Participarea la Tech Expo este GRATUITĂ pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani

###

Participarea la Tech Expo este GRATUITĂ pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

Organizatorul Bucharest Tech Week este UNIVERSUM Expo.

###

Partenerii evenimentului sunt:

Main Partner: Orange Business

Business Summits Inspired By: Centrul de Inginerie Bosch din Cluj

Tech Expo Inspired: by BCR

Innovation Summit Partner: TikTok

The Future Summit: AI Partner: Picsart

HR Masters Summit Partner: Undelucram

Software Architecture Summit Partner: EPAM Romania

Java Stars Summit Partner: Deloitte Technology Delivery Center

HR Networking Partner: Up Romania

Java Stars Networking Partner: Worldpay

Sponsori: PPC România, Google, Legrand, Optimizor, ASUS, Schwarz IT (Schwarz Digits), Salesforce, SoftOne România, Trenkwalder, Samsung, Mida Soft Business, _VOIS, certSign.

Communication Partner: SMSO

Food Partner: Domino’s

Aqua Partner: AQUA Carpatica

Internet Partner: VIVA Telecom

VIP Shuttle Partner: ELEC România

Despre Universum

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii cât și pasionații de tehnologie și inovații.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.