Pe 9-11 iunie, peste 8000 de programatori, ingineri, manageri, freelanceri și pasionați de tehnologie vor lua parte la cel mai așteptat eveniment IT&C din România. DevTalks Reimagined pregătește cea de-a doua ediție cu o agendă tehnică desfășurată pe parcursul a 3 zile, dar și noi surprize și elemente interactive pentru participanți.

Cunoscut de peste 7 ani ca evenimentul de referință dedicat comunității IT&C din România și pentru al doilea an în format online, DevTalks Reimagined revine cu o nouă ediție dedicată conținutului tehnic de calitate prin intermediul celor 15 scene dedicate, cu conferințe bine structurate pe parcursul celor 3 zile, fiecare punând în valoare tehnologii sau arii specifice: Main Stage – Emerging Technologies, Java, Web, DevOps, Engineer of the Future, Mobile, QA & Testing, Product Management, Big Data & Cloud, Women in Tech, Security, Connect (5G, Automotive, Telecom), DevLead și Code Clash.

În fiecare an, DevTalks reunește profesioniștii IT care discută despre cele mai noi tendințe din domeniu, provocări și proiecte de impact și împărtășesc din experiențele proprii oferind participanților sesiuni de live coding, studii de caz și tips & tricks la finalul cărora participanții pot să adreseze întrebări live speakerilor.

Agenda evenimentului va aduce împreună peste 100 de speakeri, lideri și profesioniști locali și internaționali din Statele Unite ale Americii, Australia, Suedia, Germania, Anglia, Italia și nu numai. Printre aceștia se află și:

 • Luca Mezzalira Principal Solutions Architect la Amazon Web Services
 • John Papa – Principal Cloud Advocate la Microsoft
 • Alex Soto – Director of Developer Experience la Red Hat
 • Marianna Budnikova – Senior Android Software Engineer la Dropbox
 • Martin Woolley – Senior Developer Relations Manager, EMEA la Bluetooth SIG
 • Andrzej Grzesik – Platformla Revolut
 • Katerina Domenikou – Senior Software Engineer la Bloomberg
 • Abdelfettah Sghiouar – Senior Technical Solutions Consultantla Google
 • Heleen Engelen – Head of Precision Diagnosis Experience Design la Philips
 • Diana Stefanova – VP, Global Site Strategy la VMware
 • Mary Grygleski – Developer Advocatela IBM
 • Daniel Appelquist – Head of Developer Advocacy la Samsung Internet

În plus, experiența din cadrul DevTalks Reimagined va fi dedicată și componentei de networking și interacțiune prin care participanții se pot conecta cu întreaga comunitate prezentă la eveniment. Astfel, companiile prezente în zona expozițională pregătesc, de asemenea, o serie de activități și concursuri prin care participanții se pot relaxa și se pot distra în timpul evenimentului.

Printre surprizele pregătite de către companii la eveniment se numără:

 • Alături de conferințe și un intro speech livrate de specialiștii BCR, partenerul Web Stage pregătește și un sample-lab-hands-on target – o sesiune practică organizată în cadrul standului expozițional prin Video Room;
 • Prezenți în calitate de Fintech Area Partner, MassMutual România se va alătura evenimentului și pe scena de Product Management având expertiză în implementarea soluțiilor de tehnologie modernă, aplicând strategia de cloud-first, dezvoltarea de aplicații mobile și valorificarea progreselor din Data Science, AI și Machine Learning.

În 2021, DevTalks Reimagined se bucură și de încrederea unor jucători noi pe piața IT&C din România care vor fi prezenți pentru a putea oferi know-how participanților și vor putea interacționa cu aceștia despre provocările tehnologice și dezvoltarea de tehnologii noi și emergente.

“Ne bucurăm să participăm la Dev Talks Reimagined 2021 în calitate de sponsor principal al DevLead Stage. Noi, în EPAM credem că este esenţial să susţinem conferinţele IT dedicate comunităţilor tech deoarece aceste evenimente reunesc oameni şi prin schimbul de cunoştinţe, îi ajută să se dezvolte. Vă invităm alături de noi pe 11 iunie 2021 să îl ascultaţi pe Pawel Piwosz (Lead Systems Engineer), care va vorbi despre: „Should I enforce the security for infrastructure as code?” De asemenea, vă încurajăm să vizitaţi şi standul nostru online unde veţi avea şansa să câştigaţi un premiu la IT Quiz.”  Ovidiu Sutac – Director, Country Head EPAM România.

“Ne bucurăm să putem susţine şi anul acesta comunitatea de IT din România, de aceea ne-am alăturat evenimentului digital DevTalks Reimagined 2021. Vom fi prezenţi pe scena Java, unde Florin Ciubotaru, Lead Technical Designer în cadrul Cegeka România, ne va invita să aruncăm o privire asupra opţiunilor de proiectare tehnică, cum ar fi DDD, ECS, care ar trebui să ajute echipele să îşi construiască propriile piese de lego eficiente. Apoi, Andrei Pavel, Director of Engineering la Cegeka România ne va oferi o prezentare “Uncertainty or just in time: do you really need a Foundation Phase?” pe scena DevLeads. Vom avea şi un stand digital, unde invităm audienţa să ne viziteze pentru a putea discuta atât despre perspectivele şi soluţiile de business Cegeka în noul context economic, dar şi despre oportunităţi de carieră în cadrul echipei Cegeka România, unde să împărtăşim experienţe şi cunoştinţe dobândite din punct de vedere tehnic”. Claudia Munteanu, Marketing Director @Cegeka România               

Persoanele interesate să participe la eveniment se pot înscrie online până pe data de 8 iunie, pe site-ul devtalks.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.