Free cookie consent management tool by TermsFeed

moto g20, un telefon pentru pasionații de fotografie, este disponibil de astăzi în România, pe platforma eMAG, la prețul de 799 lei. Telefonul este echipat cu un sistem avansat de camere quad, care facilitează obținerea fotografiilor clare în condiții de lumină slabă sau pe timp de noapte.

moto g20 este perfect pentru cei care își doresc să realizeze fotografii portret perfecte

Telefonul moto g20 este perfect pentru cei care își doresc să realizeze fotografii portret perfecte, dar și pentru cei care își doresc prim-planuri incredibil de detaliate, cu aspect profesional.

Senzorul principal de 48 MP folosește tehnologia Quad Pixel pentru a oferi o sensibilitate la lumină de 4 ori mai mare, ceea ce asigură calitatea fotografiilor, care sunt mai clare și mai luminoase. În plus, obiectivul ultra-wide permite o încadrare de 4 ori mai precisă, fotografierea peisajelor complexe fiind mult mai simplă. Camera dedicată Macro Vision conferă apropiere incredibilă față de subiect pentru prim-planuri incredibil de detaliate, iar senzorul de adâncime estompează fundalul portretelor pentru rezultate profesionale. Mai mult decât atât, selfie-urile realizate cu cameră de 13MP sunt mult mai intense și mai detaliate.

Noul dispozitiv Motorola captează atenția și prin celelalte specificații tehnice. moto g20 beneficiază de o experiență de vizionare uimitoare, datorită raportului de aspect 20:9, de pe ecranul Max Vision HD+ de 6,5 inch și a ratei de refresh a ecranului de 90Hz, care permite o derulare lină, fără întârzieri.

În plus, datorită bateriei de 5000 mAh, un weekend întreg de divertisment și distracție este mai ușor de garantat și poate include de la vizionarea videoclipurilor preferate, până la experiențele de gaming captivante. Utilizatorii moto g20 pot selecta în voie cele mai bune fotografii pe care să le posteze pe rețelele sociale, uitând de grija bateriei și se pot bucura de toate activitățile preferate, pentru că telefonul dispune de o autonomie de până la două zile cu doar o singură încărcare.

Conținutul foto-video de calitate, dar și activitățile de streaming și gaming sunt susținute de un procesor octa-core care oferă o performanță grafică de 38% mai bună, toate acestea fără a afecta autonomia bateriei, proiectată astfel încât utilizatorii să nu sacrifice nimic din ceea ce le face plăcere.

Preț și disponibilitate

moto g20 este disponibil începând de azi în România, pe platforma eMAG, la prețul de 799 lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.