Free cookie consent management tool by TermsFeed

Creative Monkeyz, Alexandru Colo Bălan, IHATEPINK, Ovidiu OVVY Pătrașcu, Lucian IceManlucky Dinescu, Bobospider, Andrei zZaNdrei Zimbilschi, Theoxxh , boddy, TECH cu Luca și EpicShorty se vor numără printre cei care vor întreține atmosfera la Bucharest Gaming Week, eveniment de amploare care aduce împreună pasionații de esports, gamerii dedicati și cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din România și din lume, pe 16 și 17 decembrie.

Cei de la Creative Monkeyz sunt cunoscuți în online-ul românesc pentru producții precum RObotzi sau IOBAGG.

Pe lângă youtuberi, la eveniment va fi prezent și Andrei “Odoamne” Pascu, cel mai important jucător român de League of Legends. Jucător extrem de apreciat în străinătate, Odoamne a evoluat în carieră la echipe esports importante precum Cloud 9 sau H2k-Gaming, alături de care a făcut performanță la nivel internațional.

Youtuberii vor oferi momente speciale pe scena de entertainment, se vor juca cele mai în vogă jocuri alături de participanți, vor oferi autografe și vor face poze cu fanii.

Turnee cu premii

La standurile partenerilor, participanții se vor putea duela pentru premii în turnee de Counter Strike:Global Offensive, FIFA 18, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Clash Royale, League of Legends, Dota 2, Gran Turismo, HearthStone, Guitar Hero și multe altele. Jucătorii de Clash Royale se vor putea înscrie la un turneu special cu premii totale de 1.000€.

De asemenea, cei mai împătimiți gameri vor putea vedea la treabă cele mai bune echipe în Finala Turneului Național de League of Legends, dar și cele mai puternice echipe și jucători de Counter Strike:Global Offensive, League of Legends și HearthStone din Sud-Estul Europei în fazele finale ale competițiilor din cadrul ESL Southeast Europe Championship.

Biletele pentru Bucharest Gaming Week pot fi achiziționate de aici. Un abonament pentru două zile costă 35 de lei, în timp ce biletul pentru o zi, 25 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.