Free cookie consent management tool by TermsFeed

BEST Training Week este un eveniment educațional ce constă în traininguriși workshopuri gratuite și are drept scop dezvoltarea studenților atât pe plan academic, cât și pe plan personal. Timp de 7 zile, studenții au oportunitatea de a-și dezvolta atât latura personală, optând pentru sesiunile de soft-skills, cât şi cunoștințele tehnice necesare unui viitor inginer alegând trainingurile potrivite nevoilor lor.

Traininguri și workshopuri gratuite

În cele 7 zile de traininguri, studenții Universității Tehnice vor avea ocazia să dobândească noi aptitudini participând la traininguri susținute de către profesionişti din mediul business din Cluj-Napoca. Evenimentul revine, ca de fiecare dată, cu traininguri pliate pe nevoile studenților, pentru a ne asigura că aceștia încep cu dreptul o carieră de succes, dar și pentru a-i motiva să se dezvolte continuu.

Pentru ca ne-am simțit bine anul trecut în cafenea, “Ideas now, success later” , dorim să continuăm și anul acesta în același mediu reconfortant BEST Training Week, oferind studenţilor oportunitatea să stea la o cafea cu persoane de succes din mediul business şi academic. Într-o atmosferă destinsă, reprezentanţii companiilor, profesorii şi trainerii , au ocazia să împărtăşească studenţilor prezenți “reţeta succesului” lor. Temele de discuţie guverneză în jurul importanţei dezvoltării personale a studenţilor, dezvoltare influențată și completată de activitățile de voluntariat, indiferent de domeniul de studiu.

Organizația BEST Cluj-Napoca din cadrul Universității Tehnice este constituită din studenți, un grup de tineri entuziaști cu viziuni îndrăznețe, extrem de motivați să învețe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect cu scopul dezvoltării comunității clujene și a studenților. Scopul organizației este de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire care să se plieze pe sistemul european, printr-o înțelegere cât mai exactă a acestor culturi.

Participă la eveniment

Evenimentul Best Training Week este organizat de BEST Cluj-Napoca în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și va avea loc între 25-31 octombrie 2017.

Detalii complete despre BEST Training Week 2017 sunt disponibile pe pagina de eveniment Facebook și înscrierile la trainguri se fac pe site-ul bestcj.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.