Free cookie consent management tool by TermsFeed

Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, în colaborare cu BEST Cluj-Napoca, organizează pentru cel de-al optulea an la rând un eveniment unic în Cluj-Napoca, și anume competiția internațională studențească de sumo robotic, BattleLab Robotica. Vă invităm pe data de 5 mai, începând cu ora 10:00, în amfiteatrul P03 din incinta Universităţii Tehnice, strada Bariţiu nr. 26, pentru a anima spiritele împreună și pentru a susține roboții favoriți.

Competiția presupune implementarea unor roboți autonomi de sumo, capabili să identifice și să elimine de pe suprafața de joc robotul advers în lupte de tip “1 la 1”. Concursul se adresează tuturor studenților din universitățile cu profil tehnic din România și din lume, indiferent de specializarea sau anul de studiu din care fac parte.

În cadrul acestei ediții s-au afișat la linia de start peste 40 de echipe formate din maxim 4 studenți care au muncit luni în șir, investind atât timp, cât și bani, pentru construirea celor mai puternici roboți. Competiția respectă regulile internaționale de sumo robotic în ceea ce privește dimensiunile suprafeței de joc, regulile de desfășurare și angajament.

La BattleLab Robotica 2018 sunt așteptați peste 300 de spectatori care să urmărească luptele dintre roboții înscriși, atât naționali, cât și internaționali și să își susțină echipa favorită.

Anul acesta evenimentul este susținut de companiile partenere: Stratec Biomedical, TELENAV, BOSCH, BRD, Porsche Engineering, Emerson, TME, Betfair, Accenture, JSUMO și sponsorii: Frequentis, CSI Romania, Napoca Business și Wenglor.

Mai multe informații despre eveniment și competiție pot fi găsite pe battlelab.ro și pe Facebook, pe pagina @BattleLabRobotica.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.