Free cookie consent management tool by TermsFeed

În semn de respect și omagiu față de Majestatea Sa Regele Mihai I și în urma decretării oficiale a doliului național în zilele de 14, 15 și 16 decembrie, evenimentul Bucharest Gaming Week din perioada 12-17 decembrie se reprogramează pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2018. Așadar, Finalele ESL Southeast Europe Championship și Finala Națională de League of Legends vor fi reprogramate pentru aceeași perioadă.

Persoanele care doresc contravaloarea biletelor sau abonamentelor achiziționate vor trebui să contacteze agenția de bilete emitentă.

Cei care au achiziționat bilete de pe site-urile arcub.ro sau bilet.ro vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar. Cei care au achiziționat de la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu, de marți până vineri, în intervalul orar: 15:00 -20:00. Cei care vor să participe la eveniment și au achiziționat bilete sau abonamente, acestea își păstrează valabilitatea pentru data la care Bucharest Gaming Week va fi reprogramat.

Vom reveni cu mai multe informații legate de noul program în perioada următoare.

Bucharest Gaming Week este un eveniment de amploare care aduce împreună pasionații de esports, gamerii dedicati și cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din România și din lume. Acțiunea se va desfășura pe parcursul unei săptămâni pline de evenimente dedicate comunității și industriei de gaming din România, conferințe educative și expoziții care evidențiază creativitatea artiștilor români.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.