Free cookie consent management tool by TermsFeed

Anul 2021 marchează cele mai mari și mai puternice schimbări din era deep tech. Suntem într-un moment din istorie în care viteza record a dezvoltării vaccinului covid-19 a fost parțial datorită inteligenței artificiale (AI), tehnologia de realitate augmentată (AR) a fost utilizata in sala de operație in timpul unei intervenții chirurgicale live, dronele sunt acum concepute pentru a poleniza culturile și a efectua inspecții ale mașinilor în spații înguste, iar Blockchain este pe cale să accelereze cele mai multe obiective de dezvoltare durabilă.

Tehnologia deep tech a îmbunătățit noul nostru “normal”. Acestea sunt câteva dintre subiectele acoperite în cea de-a patra ediție a Codiax.

Inovație, expertiză, pasiune, cunoaștere, viitor.

Sunt cuvinte ce pot părea scoase din context, însă in jurul cărora vom atinge subiecte de interes.

Surpriza din acest an este Laura Kerber, cercetător la Laboratorul de propulsie cu jet al NASA. Dr. Laura Kerber este geolog planetar, cercetările sale vizând domenii precum vulcanismul exploziv, eroziunea vântului în deșerturi și peșterile extraterestre. Ea ne  va împărtăși informații pana acum necunoscute despre peșterile de pe lună si impactul tehnologiei in cercetări de acest gen.

Codiax: workshop-uri găzduite de cele mai inovatoare companii în domeniul deep tech

Workshop-urile editiei 2021 a Codiax acopera diferite domenii de deep tech, aducând pe scenă toată experiența și expertiza necesară noilor provocări ale lumii.

Structura evenimentului Codiax 2021
Structura evenimentului Codiax 2021
  1. Rețete de clonare vocală pentru cercetători de date științifice: de la spartan la gourmet, care vor prezenta diferite abordări ale clonării vocale, luând în considerare constrângerile în ceea ce privește volumul de date, puterea de calcul și instrumentele disponibile, găzduit de trei specialiști din cadrul companiei Endava;
  • Găsirea automată a erorilor cu testarea Fuzz, care va acoperi elementele de bază ale acestui tip de testare, prezentat publicului nostru de Everest Munro-Zeisberger, CTO @ Fuzzbuzz;
  • Potrivirea jurnaliștilor cu experții din domeniu: Clasificarea textelor cu BERT și Gradient Boosting Trees de la idee la producție, un workshop despre cum să se potrivească jurnaliștii interesați să scrie o poveste cu experți relevanți din domeniu, gazduit de Andrei Olariu de la Stone Soup Technology;
  • Coding the Magic Internet Money – A Blockchain Programming Workshop Beyond The Market Hype, o explorare practică a celui mai popular limbaj de programare blockchain – Solidity, găzduit de Alex Males de la Payable.

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Vă invităm să descoperiți cum va revoluționa tehnologia noul nostru “normal” direct de la experții in domeniu din Laboratorul de propulsie cu jet al NASA, Hello Tomorrow, Forbes 30 under 30, ML6, Overstory, Evidently.AI, Fortune 500 si Uizard.

Biletele se pot achiziționa de pe codiax.co.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.