Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pe 31 martie, Crossover România desfășoară o nouă competiție pentru găsirea celor mai buni manageri de inginerie software din București, respectiv Cluj-Napoca.
Până în prezent, aproximativ 200 de parteneri s-au alăturat companiei la nivel național, adoptând stilul de lucru remote. Posibilitatea de a-și desfășura programul de oriunde doresc, în timp ce onorariile sunt la cote înalte, sunt promisiunile companiei către viitorii parteneri Crossover.

Cum obții un job la Crossover?

Clasicele CV-uri și interviuri de angajare nu mai sunt o soluție viabilă în zilele noastre, iar cei de la Crossover țin pasul cu progresul tehnologic și social, aducând, în premieră, o metodă alternativă de recrutare: turneul de angajare. Un CV cuprinzând titluri de job-uri și certificări nu aduce valoare adăugată, și nici nu reflectă, de cele mai multe ori, abilitățile reale și actuale ale unui candidat. În schimb, un turneu de angajare rezolvă aceste probleme prin expunerea candidaților într-o competiție tehnică, al cărei rol este de a reflecta abilitățile lor și modul de abordare a unui proiect, în timp real.

Posibilitatea de a participa la aceste competiții este o situație de câștig pentru ambele părți. Membrii companiei pot cunoaște competențele pe care le au participanții, precum și așteptările pe care ei le au de la un rol. Participanții pot primi feedback imediat, fără a mai trece printr-un proces lung de interviuri și teste de angajare. Pe lângă aceste beneficii, participanții la turneu au ocazia de comunica deschis și transparent cu membrii Crossover despre cultura lor organizațională, responsabilități, onorarii și oportunități de avansare în carieră.

Job-uri 100% remote

Timpul și energia pentru realizarea sarcinilor de lucru sunt valoroase. De aceea, Crossover a introdus stilul de lucru 100% remote și în România, pentru a încuraja performanța și munca de calitate. Cei care aleg să lucreze cu Crossover au, astfel, libertatea de a lucra de oriunde doresc, fie de acasă sau dintr-un loc exotic, acum și mereu.

Când și unde are loc următorul turneu de angajare?

Sâmbătă, 31 martie, va avea loc un dublu turneu de angajare, cuprinzând desfășurarea competiției atât în București, cât și în Cluj-Napoca. Se caută manageri de inginerie software și arhitecți software, cu focus pe următoarele tehnologii: SaaSOps, Java, .NET, QA, Python, C++, Angular, RoR, PHP, React, Solution Integration, Test Automation.

Competiția din București se va desfășura la sediul Impact Hub, iar în Cluj-Napoca la Hotel Opera Plaza, în intervalul orar 10:00-15:00.

Înscrieri și detalii

Participarea este gratuită și condiționată de înscrierea în prealabil pe pagina de înscrieri Crossover crossover.world

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.