Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pe 19 septembrie, a avut loc Finala CESA România 2018, un eveniment organizat de Impact Hub Bucharest și dedicat antreprenoriatului în tehnologie. Partea de conferință a reunit reprezentanți ai unora dintre cele mai cunoscute business-uri românești crescute la nivel internațional: QUALITANCE, UiPath, Tremend, Appticles, CyberSwarm, în timp ce la gală au fost desemnați câștigătorii fazei naționale Central European Startup Awards.

Cele mai bune startup-uri tech din România

Câștigătorii celor 13 categorii incluse la Central European Startup Awards România, cele mai bune startup-uri bazate pe tehnologie și cei mai activi antreprenori din industrie sunt:

Best Accelerator or Incubator: Spherik Accelerator

Spherik aduce împreună tehnologia, educația și oportunități de investiții, având ca misiune îmbunătățirea ecosistemului local de startup-uri și creșterea de startup-uri care se dezvoltă la nivel internațional.

Best Social Impact Startup: Cartea Daliei

Dalia’s Book – Cartea Daliei este o organizație non-profit care urmărește să promoveze educația în rândul tuturor copiilor, prin tehnologie.

Best Blockchain Startup: BittWatt

BittWatt este o soluție de optimizare a tranzacțiilor de energie și de utilizare a acesteia ca monedă de schimb, lansată deja pe piația internațională.

Best Coworking Space: Nod Makerspace

Nod Makerspace, spațiul de coworking dotat cu ateliere de producție pentru industrii creative.

Best Biotech Startup: NutritIO

Nutritio este o aplicație care eficientizează activitatea dieteticienilor și a nutriționistilor pentru ca aceștia să poată ajuta mai mulți pacienți să își atingă obiectivele într-un timp mai scurt.

Best AI / Machine Learning Startup: VisageCloud

VisageCloud democratizează beneficiile și cazurile de utilizare asociate folosirii atât tehnologiilor de clasificare și recunoaștere facială, cât și celor de computer vision, fiind în același timp o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor pentru companii mici, mijlocii și enterprise.

Best Fintech Startup: Instant Factoring

Instant Factoring este prima platformă fintech românească de on-line factoring, creată pentru a sprijini dezvoltarea micilor companii și antreprenori, asigurând acestora lichidități in maxim 24 de ore.

Best IoT Startup: Ridesafe Technology

Ridesafe Technology – RiSE este o platformă IoT și o aplicație mobilă creată pentru a oferi mai multă siguranță motocicliștilor.

Best Newcomer: CargoPlanning

CargoPlanning este un marketplace digital dedicat organizării transporturilor de marfă și planificării activităților de logistică, de către fabrici și depozite.

Female Role Model of the Year: Xenia Muntean

Xenia Muntean, co-fondatoare și CEO Planable, o platformă de colaborare pentru echipele de social media.

Investor of the Year: Matei Dumitrescu

Matei Dumitrescu – vicepreședintele asociației de investitori Techangels, parte a celui mai mare accelerator din CEE pentru statupurile de impact – Investment-Ready Academy din Viena, mentor și investitor global în startupuri atât din România și regiune cât și din Silion Valley sau Brazilia.

Founder of the Year: Alexandru Iliescu

Alexandru Iliescu – CEO și cofondator Mondly, cea mai cunoascută şi mai descărcată aplicaţie de învăţare a unei limbi străine! În februarie 2017, Mondly a lansat MondlyVR, prima aplicație cu recunoaștere vocală în VR.

Startup Of The Year: Instant Factoring

Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competiții din regiune dedicate startup-urilor. Se organizează local în 10 țări din Europa Centrală și de Est și la nivel regional.

Partenerul oficial al acestei ediții a competiției în România este Impact Hub Bucharest.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.