Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ediția din acest an a DevTalks România se anunță a fi una de amploare, întrucât se va desfășura pe parcursul a trei zile și va reuni dezvoltatori software și profesioniștii IT din România în perioada 8-10 iunie 2022, la București, la Globalworth Campus Hall din București (GWC). Cu peste 400 de participanți așteptați la fiecare sesiune; această conferință promite nu doar discuții informative, ci și oportunități de networking cu alte persoane care împărtășesc aceeași pasiune. Întrucât experți din întreaga lume sunt așteptați să participe la acest eveniment virtual, se estimează o participare într-un număr de 8000 de specialiști numai în evenimentul virtual.

Implicarea companiei MassMutual Romania în piața locală de tehnologie este evidentă, întrucât oferă sprijin pentru această ediție de DevTalks România cu numărul 8. Compania va fi un sponsor activ al evenimentului din acest an și, alături de alți 44 de parteneri, fac ca șansele să fie cât mai mari pentru ca tot mai mulți oameni să se implice.

Organizatorii au pregătit 15 scene care acoperă domenii precum: Java, DevOps, Mobile, Future of Engineering, Web, QA & Testing, CodeClash, Women in Tech, BigData & Cloud, Security, DevLead, Product Management și altele. De altfel, este demn de luat în considerare că pe scena principală se vor dezbate subiecte de actualitate din lumea tehnologiei, precum: Crypto, Blockchain sau Decision Intelligence. Iar din acest punct de vedere, conferința din acest an va fi deosebit de notabilă, deoarece va fi prima dată când liderii din industrie se vor reuni pentru a discuta implicațiile „Metaverse”.

Prima zi a acestui eveniment va fi deschisă de Michael Makar, Head of MassMutual Romania. Cea de-a doua zi, va debuta Jawad Malik, care este Chief Information Officer pentru Barings și care e partener al MassMutual Romania. Publicul va avea oportunitatea să ateste la discursurile celor mai inovatoare minți din industrie. Fie că sunteți în căutare de informații despre modul în care datele ne modelează viitorul, fie că doriți să primiți îndrumări pentru viitor, aceasta este ocazia dumneavoastră!

De altfel, evenimentul de 3 zile cuprinde prezentări tehnice susținute de speakeri precum precum Lucas Adams – Head of Data Integration Platforms – MassMutual sau de John Young, Chief Data Scientist – Barings.

“După doi ani de interacțiune online, ne vom putea revedea în sfârșit în persoană, în cadrul acestui eveniment remarcabil. Suntem foarte entuziasmați să participăm și să sprijinim comunitatea locală de tehnologie. Conferințele precum DevTalks continuă să rămână extrem de valoroase pentru industria IT, prin oferirea unor informații de ultimă oră pentru profesioniștii IT, dar și prin crearea unui mediu în care specialiștii pot să socializeze, să facă schimb de idei și să obțină noi perspective valoroase simțindu-se bine, în același timp.” a declarat Michael Makar, Head of MassMutual Romania.

MassMutual se alătură evenimentului atât fizic cât și cu un stand virtual 3D online unde va fi disponibil să răspundă întrebărilor participanților cât și să interacționeze cu aceștia. De asemenea, se pregătesc niște premii grozave pentru un treasure hunt la care se vor putea alătura toți participanții evenimentului!

Despre MassMutual Romania

MassMutual România – în parteneriat cu MassMutual din Statele Unite – este o companie care lucrează pentru a modela cultura inovației, prin crearea de produse digitale și soluții tehnologice. Îi ajută pe oameni să își asigure viitorul, protejându-i pe cei dragi de orice risc sau prejudiciu care ar putea apărea în urma unei situații neașteptate.

Strategia MassMutual de a se poziționa într-o lume digitală dă roade, permițându-le nu numai să crească, ci și să atragă noi clienți. Astfel, compania a reușit să-și fundamenteze două locații: unul situat în București și altul în Cluj unde există echipe focusate pe dezvoltarea de aplicații și suport IT, quality assurance, data science și data engineering. Pe această cale, dacă sunteți interesat, pagina de cariere MassMutual are toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă explora opțiunile în această industrie interesantă.

Despre Catalyst Solutions

În ultimii 15 ani, Catalyst Solutions a devenit una dintre cele mai importante companii de consultanță în resurse umane din Europa. Sunt cunoscuți pentru soluțiile inovatoare și expertiza lor în recrutare, precum și pentru employer branding în toate industriile în care aplică. Ca cele mai mari proiecte în care compania a fost implicată, putem menționa:

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Cel mai mare târg de carieră local care este cunoscut sub numele de “Angajatori de TOP”. Acesta are loc pe hipo.ro de două ori pe an și reușește să aducă în mediu aproximativ 200.000+ candidați dar și 80 de angajatori;
  • DevTalks – unde pasionații de tehnologie din întreaga lume se întâlnesc pentru a discuta despre pasiunile lor. De altfel, acest eveniment aduce la un loc 8000 de profesioniști IT pasionați de dezvoltare web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Future of Engineering, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
  • Studiul “Cei mai doriți angajatori”, un instrument foarte impresionat și cuprinzător care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor pe care angajatorii îl promovează, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.
Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.