Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă sunteți în căutarea unei liste cu cele mai bune jocuri gratis în 2022 pe care să le jucați chiar acum, atunci ați ajuns în locul potrivit. Am realizat o listă cu cele mai bune jocuri free-to-play disponibile în prezent și o vom actualiza în mod regulat cu jocuri noi. Fie că sunteți în căutarea unui nou shooter, a unui dungeon crawler sau pur și simplu a unui joc relaxant care să vă distragă atenția, există câte ceva pentru fiecare nevoie. Cel mai bun lucru este că toate aceste jocuri sunt gratuite. Așadar, ce mai așteptați? Începeți să explorați astăzi lista noastră cu cele mai bune jocuri gratis în 2022!

Fortnite

Ce este Fortnite
Fortnite, un joc de tip battle royale free-to-play

Fortnite este unul dintre cele mai bune jocuri gratuite de pe piață. Este un battle royale free-to-play în care 100 de jucători se aruncă pe o hartă în continuă schimbare și luptă pentru a obține un Victory Royale. Harta și armele se schimbă constant, ceea ce face ca totul să fie o provocare în a ține pasul cu jocul din punct de vedere al abilităților. Cu toate acestea, acest lucru face parte din ceea ce definește Fortnite ca fiind atât de grozav. Se schimbă mereu, așa că nu te plictisești niciodată. Întotdeauna există ceva nou de încercat și de stăpânit. Fie că ești un profesionist experimentat sau ești la început, Fortnite merită cu siguranță să îl încerci.

Destiny 2

Ce este Destiny 2
Destiny 2, este un hibrid între un FPS și un RPG, cu elemente MMO

Destiny 2 a devenit un succes uriaș de când a adoptat modelul free-to-play. Jocul a atins un număr record de jucători și există o tonă de lucruri noi care țin oamenii ocupați. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu Destiny 2, acesta este un hibrid între un FPS și un RPG, cu elemente MMO. Posesorii de Xbox Game Pass se pot bucura de Destiny 2 fără costuri suplimentare. Acest lucru face ca Destiny 2 să fie una dintre cele mai bune propuneri de valoare pentru orice serviciu de abonament de jocuri. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei experiențe cooperative sau competitive, Destiny 2 vă oferă tot ce e nevoie. Așadar, dacă nu ați verificat încă jocul gratis Destiny 2, acum este momentul perfect pentru a-l testa și a vedea despre ce este vorba.

Shining Crown

Ce este Shining Crown
Shining Crown este unul dintre cele mai bune jocuri clasice de păcănele

Nicio listă cu cele mai bune jocuri gratis în 2022 nu ar fi completă fără un joc de păcănele clasic sau două în repertoriul său, iar Shining Crown este unul dintre cele mai bune. Acest joc este un favorit ferm al jucătorilor din întreaga lume. Cel mai bun lucru despre Shining Crown este că e ușor de jucat și oferă o mulțime de șanse de a câștiga premii mari. Acest joc special are 10 linii de plată, ceea ce face și mai ușoară alinierea acelor simboluri câștigătoare. Și cum fructele sunt simbolurile generale și obișnuite, nu este nimic complicat pentru a începe. Pur și simplu rotiți și vedeți dacă puteți alinia o combinație câștigătoare! Bineînțeles, cel mai căutat simbol este numărul șapte, așa că ține-ți ochii deschiși pentru acesta. Cu un pic de noroc, ai putea avea parte de niște câștiguri serioase. Deci, de ce nu ai da o șansă jocului Shining Crown astăzi? S-ar putea să fie ziua ta norocoasă!

League of Legends

Ce este League of Legends
League of Legends, unul dintre cele mai bune jocuri MOBA din toate timpurile

League of Legends este unul dintre cele mai bune jocuri gratis în 2022 pe care le poți juca chiar acum. Este un mastodont multiplayer care captivează jucătorii de ani de zile cu matchmaking-ul său automatizat, distribuția variată de campioni și hărțile rafinate. Și devine din ce în ce mai bun odată cu trecerea timpului – League of Legends este unul dintre puținele jocuri care va rezista cu siguranță testului timpului. Așadar, dacă ești în căutarea unui joc care să te distreze ani de zile, alege-ți campionul și pornește la luptă în League of Legends.

Warframe

Ce este Warframe
Warframe, este un joc de tip RPG și shooter

Dacă sunteți un fan al jocurilor de tip shooter cooperativ în stil third-person, Warframe este cu siguranță unul dintre cele mai bune jocuri gratuite de pe piață. Gamerii preiau controlul membrilor Tenno, o rasă străveche care luptă împotriva unor inamici precum Grineer, Corpus, Infested și Sentients. Soldatul Tenno folosește armura Warframe în stil Crysis, echipată cu arme de foc sau arme corp la corp pentru a riposta.

Warframe este cu siguranță unul dintre cele mai arătoase jocuri gratuite disponibile, cu o grafică ce rivalizează chiar și cu unele dintre cele mai bune titluri AAA de pe piață. În plus, gameplay-ul este extrem de captivant și distractiv, cu tone de lucruri de făcut și colecționat. Dacă sunteți în căutarea unui joc gratuit grozav în care să vă înfigeți cu dinții, Warframe este cu siguranță acesta.

Apex Legends

Ce este Apex Legends
Apex Legends, este un joc de tip battle royale-hero-shooter

Dacă am zice că jocurile Battle Royale sunt populare ar fi o subestimare masivă. Cu toate acestea, nivelul de succes pe care Apex Legends l-a atins atât de repede după lansare spune multe. Cu siguranță și-a câștigat locul pe această listă cu cele mai bune jocuri gratis în 2022 pentru că oferă o cantitate uriașă de gameplay pentru literalmente nimic. Jocul în sine este incredibil, aducând mecanici unice și, de asemenea, este actualizat în mod constant cu conținut nou pentru a menține lucrurile proaspete. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe Battle Royale de top și nu doriți să cheltuiți niciun ban, Apex Legends este cu siguranță jocul potrivit.

Genshin Impact

Ce este Genshin Impact
Genshin Impact, este un joc de tip RPG open-world

Este greu de imaginat un joc care să capteze aceeași magie ca și Genshin Impact. Este unul dintre cele mai bune jocuri gratis în 2022 și oferă o lume deschisă plină de posibilități, un deltaplan, misiuni și grupuri de creaturi asemănătoare cu goblinii pe care trebuie să le învingi. Ceea ce-i nou în acest joc este sistemul de luptă: nu există o degradare a armelor, iar în locul său se află un set de sisteme RPG mai tradiționale. Aceasta include capacitatea de a găsi și de a îmbunătăți armele, armura și echipamentul. Dacă sunteți în căutarea unui joc care să îți capteze atenția, Genshin Impact merită cu siguranță să fie încercat.

Valorant

Ce este Valorant
Valorant, este un joc FPS asemanator cu CS:GO, cu abilități

Valorant este un shooter multiplayer free-to-play de tip first-person dezvoltat și publicat de Riot Games. A fost lansat pe 2 iunie 2020 pentru Windows. Jocul prezintă un număr de eroi din care puteți alege, fiecare cu propriile abilități unice. Jucătorii pot alege să joace într-un număr de moduri de joc diferite, inclusiv un mod 5v5 similar cu Counter-Strike: Global Offensive. Jocul a primit recenzii pozitive, mulți lăudând varietatea de eroi și hărți disponibile. Valorant este unul dintre cele mai bune jocuri gratuite disponibile pe PC, și merită cu siguranță să fie verificat.

Call of Duty: Warzone

Ce este Call of Duty Warzone
Call of Duty Warzone, unul dintre cele mai apreciate jocuri FPS de tip battle royale

Cu atât de multe jocuri gratuite din care poți alege, poate fi greu să te decizi care este cel mai potrivit pentru tine. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui shooter cu ritm rapid, care este atât interesant cât și satisfăcător, atunci Call of Duty: Warzone merită cu siguranță luat în considerare. Cu harta sa imensă și limita de 150 de jucători, întotdeauna se întâmplă ceva. În plus, sistemul Battle Pass se asigură că există o mulțime de stimulente pentru a continua să joci. Așadar, dacă ești în căutarea unui joc gratuit care este atât distractiv cât și provocator, atunci Warzone merită cu siguranță încercat.

Counter-Strike: Global Offensive

Ce este Counter Strike Global Offensive
Counter Strike Global Offensive, arhicunoscutul și cel mai apreciat joc FPS din toate timpurile

Counter-Strike: Global Offensive există de ani de zile, dar a devenit free-to-play abia în ultimii câțiva ani. Aceeași actualizare care a eliminat prețul jocului a adăugat și Danger Zone, un mod inspirat de battle-royale care pune până la 18 jucători unul împotriva celuilalt pe o hartă deschisă. Chiar dacă multe persoane nu sunt de acord cu mai mult battle royale, în acest joc există în continuare acces gratuit la toate hărțile, modurile și armele jucând offline cu roboți sau în meciuri ocazionale cu prietenii. Dacă sunteți în căutarea unuia dintre cele mai bune jocuri gratis în 2022, nu puteți da greș cu CS:GO.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.