Free cookie consent management tool by TermsFeed

Timp de două zile, 4 și 5 octombrie, în Pavilionul Central Romexpo businessul de calitate este la el acasă în cadrul celei mai ample expo-conferințe B2B din regiune, aflată la a șasea ediție și dedicată soluțiilor digitale și IT.

Înregistrarea participanților începe la ora 9.00, iar de la 9.45 are loc deschiderea oficială, în prezența ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Lucian Șova, precum și a invitaților CEO Telekom Romania, Miroslav Majoroš și a artistului Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut oficial.

IMWorld 2017 – Sneak Peaks

Tricoul inteligent care ia pulsul evenimentului

Temperfield va lua, în premieră și la propriu, LIVE, pulsul Internet & Mobile World, folosind tehnologia eCuore. Aceasta permite măsurarea ritmului cardiac al participanților și transmiterea acestora în cloud pentru o centralizare ce va indica „punctele fierbinți” și animate ale evenimentului, scenele pe care interacțiunea cu publicul va fi cea mai dinamică și zonele din pavilionul Romexpo care vor avea cel mai ridicat trafic. Demersul Temperfield este acela de populariza tehnologia eCuore, capabilă să monitorizeze prin senzori activitatea cardiacă a persoanelor cu probleme cardio-vasculare, funcționalitate dublată de transmiterea datelor in cloud pentru agregare și analiză. De asemenea, poate emite alerte către servicii de urgență de tip 112, dacă este cazul, pentru a se interveni în salvarea persoanelor cu probleme cardiace.

Personalități si formatori de opinie în mediul digital au acceptat să participe la acest experiment unic, inovativ, și să devină eCuore Digital Transformers. Ei vor purta tricoul inteligent eCuore în timpul prezentărilor sau vizitei la IMWorld 2017.

Smart Metering Dashboard

Crescendo vine cu o soluție menită să sprijine businessurile aflate în continuă schimbare. Compania va aduce la IMWorld Smart Metering Dashboard, o soluție digitală care adună datele provenite din mai multe surse și le oferă spre vizualizare și analize utilizând tabloul de bord Smart Metering compus din module și capacități sporite de raportare. Smart Metering Dashboard oferă control, analize în luarea deciziilor pentru domenii precum smart city, IoT industrial, parcarea și iluminarea inteligente, calitatea aerului sau managementul apei și al deșeurilor.

Nextdocs – servicii inteligente de arhivare și procesare facturi

La standul Nextdocs de la IMWorld 2017, vizitatorii vor vedea cum o banală factură se scanează, iar apoi, pe bază de recunoaștere optică (OCR) și indecși (câmpuri din factură) se obține un document electronic în care conținutul util este evidențiat și ușor de regăsit. Tot la Nextdocs vor vedea serviciile de arhivare și distrugerea securizată a documentelor – Nextdocs, fiind martorii întregului proces: de la cutia de arhivare plină cu documente din depozit până la balotul cu resturile rezultate din distrugerea securizată de documente, a materialelor din plastic, CD/DVD, precum și a uniformelor personalizate.

VR Quest Arena

Evolve Media promite celor care îi vor vizita standul o uimitoare experiență în Realitatea Virtuală. Combinația unui decor fizic cu jocuri personalizate în VR, structura unui labirint, povești captivante prelucrate excelent în 3D fac din VR Quest Arena o distracție de neuitat.

Sistemul propus de Evolve Media se configurează și adaptează spațiului dat, iar promisiunea VR – evadarea pentru o perioadă din realitatea încojurătoare – se întâlnește cu fanteziile escapiste ale vizitatorilor.

Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.

La IMWorld 2017 sunt așteptați peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO. Accesul se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe imworld.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.