Ne așteptăm ca Huawei să lanseze un nou smartphone interesant pe 16 octombrie. Compania este gata să lanseze noul Mate 10 alături de variantele Mate 10 Lite, Mate 10 Pro și Mate 10 Porsche Edition.

În presă au apărut mai multe detalii despre viitorul Mate 10 așa că ne putem face o idee despre acesta. Dispozitivul este unul interesant cu un design nou pentru companie. Acesta folosește un sistem dual pentru camera foto principală iar ecranul ocupă mare parte din suprafașa frontală.

Primele detalii despre viitorul smartphone Huawei Mate 10 au fost făcute publice de către Evan Blass (cunoscutul utilizator Twitter @evleaks). Dacă ar fi să ne luăm după imaginea oferită de acesta atunci putem observa că noul design adoptat de Huawei este unul foarte atrăgător.

Un smartphone atrăgător

Huawei Mate 10 este un telefon atrăgător care ar trebui să vină cu specificații tehnice foarte bune. Ecranul folosit este de tip EntireView și este unul generos ocupând mare parte din suprafața frontală. Probabil va fi unul de 6 inci cu o rezoluție de 1440×2880 pixeli în format 18:9. În partea de sus este amplasată camera foto secundară iar jos este poate fi observat logo-ul companiei.

Printre sepcificațiile tehnice se numără procesorul Kirin 970 dezvoltat de Huawei iar compania ar putea include și anumite capabilități de inteligență artificială. Pe spate este amplasată camera foto principală care folosește un sistem dual cu doi senzori cu o amplasare nouă față de modelele anterioare lansate de Huawei. Senzorii foto de pe spate au o nouă așezare iar sub aceștia este amplasat și senzorul pentru recunoașterea amprentelor digitale.

Putem observa pe spate și modululul laser pentru focus, pe partea stângă ar putea fi amplasat și bliț-ul LED și putem observa că senzorii foto sunt dezvoltați în colaborare cu Laica. Alte detalii tehnice ar mai putea include cel puțin 4GB capacitate a memoriei RAM și o baterie generoasă de 4000mAh. Opțiunile de culoare sunt interesante, viitorul Mate 10 va fi disponibil în negru, albastru și maro cafeniu.

Să nu uităm că nici una din informațiile prezentate mai sus nu sunt venite pe căi oficiale dar ne pot ajuta să ne facem o idee despre viitorul telefon pe care Huawei îl va lansa luna aceasta.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.