Free cookie consent management tool by TermsFeed

În acest weekend, pe 23 și 24 noiembrie, se va desfășura cel mai mare hackathon cu impact asupra societății din România.

DevHacks este cea mai intensă competiție de programare la care se anunță peste 200 de participanți, programatori, designeri, product manageri, specialiști în marketing și nu numai, care se reunesc din dorința de a aduce o schimbare în societate.

24 de ore de programare pentru crearea de soluții la probleme din cotidian

Timp de 24 de ore, participanții vor crea soluții la probleme din cotidian în cadrul categoriilor precum: Women in Tech, FINTECH, Digital Transformation, Future in Banking, Gaming, Social Impact. Cele 65 de echipe vor avea sprijin constant și vor fi ghidate de peste 45 de profesioniști din domeniul IT de la companii de top, precum Cognizant Softvision, London Stock Exchange Group, Metro Systems, Raiffeisen Bank, Virtual Gaming Worlds, Banca Comercială Română, Microsoft, Pentalog, Cyber Smart Defence.

DevHacks la Impact HUB Bucharest

Cea de-a cincea ediție aduce mai multe noutăți pe piață: pe lângă faptul că DevHacks este primul hackathon tematic, “Alice in Cyberland”, acesta se bucură și de o nouă categorie de interes pentru participanți, Social Impact. De asemenea, în acest an, DevHacks are alături compania internațională Virtual Gaming Worlds, multinaționala care în viitorul apropiat își propune intrarea pe piața de gaming din România.

Mentori locali și internaționali vor susține participanții la hackathon

Parte din experiența DevHacks vor fi și mentorii locali și internaționali care vor susține participanții pe toată durata competiției, atât cu sfaturi și feedback, cât și cu idei noi.

Printre aceștia se află:

  • Matt James, Chief Technology Officer at VGW – Virtual Gaming Worlds,
  • Vlad Cioaba, Senior Software Engineer at London Stock Exchange Group, Web Analytics Engineer at Metro Systems Romania,
  • Adrian Voicu, Head of IT Production at Raiffeisen Bank,
  • Adrian Florescu, Senior iOS Developer at Cognizant Softvision,
  • Simona Sandru, President and Founder, Global Women in Tech IT Project Director Pentalog,
  • Alexandra Ciortea, Architect, Data & AI CTO Office at Microsoft.

Concurenții se pot evidenția în fața juriului format din investitori și companii de top și pot câștiga parteneri de lungă durată în dezvoltarea lor și a propriilor business-uri.

Pentru o experiență completă, zonele de Fun & Relax vor facilita divertismentul pe parcursul evenimentului.

Partenerii noștri Laptăria cu Caimac, Yummy Tummy, Aquacarpatica și Tassimo le vor da participanților un boost de energie, vor pregăti gustări sănătoase și momente de hidratare, iar Cabina Trăsnită va surprinde momentele în care se leagă prieteniile și colaborările în cadrul DevHacks.

DevHacks este realizat cu sprijinul partenerilor noștri: Cognizant Softvision, London Stock Exchange Group, Raiffeisen Bank, Metro Systems, VGM – Virtual Gaming Worlds, Banca Comercială Română.

Mai multe detalii despre hackathon pot fi găsite pe devtalks.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.