Free cookie consent management tool by TermsFeed

Toamna aceasta continuăm tradiția în materie de tehnologie și vă anunțăm cu entuziasm să dăm startul ediției cu numărul 9 TechTalks, în Timișoara pe 19-20 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri și în București, pe 27 octombrie, la Sala Palatului.

Timp de 4 ani și jumătate evenimentul a adus împreună pasionați de tehnologie, specialiști în acest domeniu, manageri internaționali și antreprenori din industria IT, pentru a împărtăși cu aceștia cele mai captivante proiecte ale companiilor de top din România, dar și din afara țării.

Participarea lor la TechLab-urile și Conferințele de specialitate din cadrul evenimentului a contribuit la susținerea comunității de IT-ști din România.

Ca de fiecare dată, evenimentul TechTalks își propune să ofere conținut tehnic de valoare participanților săi prin intermediul speakerilor prezenți.

Care sunt noutățile din această toamnă?

TechTalks Timișoara. 19 – 20 Octombrie. Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T.)

Evenimentul dă startul în toamna aceasta cu ediția din Timișoara. Pe parcursul a două zile aducem în același loc speakeri și companii de renume, participanți dornici de insight-uri, schimb de informații, relații și cunoștințe noi, provocări și distracție.

Structura evenimentului este într-o continuă dezvoltare de la o ediție la alta.

Agenda cuprinde 4 noi Conferințe (Java, Security, Automotive & Smart City, Digital Transformation), TechLab-uri, zone de Networking, Challenge-uri și Gaming, toate acestea însoțite de experți, manageri, entuziaști și pasionați din industria IT locali și internaționali.

Subiectele dezbătute vor include teme din arii precum: Software Development, IOT & Embedded Software în Automotive Industry, Autonomous Driving, Machine Learning & AI, Telecommunications, IT Support și IT Consulting.

Printre partenerii evenimentului care vor fi alături la această ediție în Timișoara se numără: Continental, Microsoft, Endava, BeeSpeed, Plan.net Technology, Visma Software, Visteon, SAP, Wipro’s Automotive Excellence Center, iar lista este în actualizare pe zi ce trece.

De asemenea, ai ocazia să cunoști și invitații speciali: Radu Marinescu (profesor în inginerie software la Universitatea Politehnică din Timișoara; conducător LOOSE Research Group; deținătorul unui număr remarcabil de premii), Sergiu Zaharia (responsabil pentru dezvoltarea BearingPoint Security Center of Excellence în România, pregătirea și furnizarea de servicii de înaltă calitate pentru Application Security, Cyber Resilience și IoT Security pentru clienții globali), Daniel Costea (fondator Apex Code Ltd; speaker despre Tehnologiile .NET; discipline manager și trainer la Școala Informală de IT).

Te invităm să te alături comunității noastre din Timișoara și celor peste 500 entuziaști!

TechTalks București. 27 Octombrie. Sala Palatului.

TechTalks București a captat interesul companiilor și pasionaților din domeniu, iar toamna aceasta s-a extins căpătând o structură nouă și închegată.

Conferințele în număr de 4 (Machine Learning & Artificial Intelligence, Internet of Things & Automotive, Web & Cloud Technologies, FinTech) vor fi împărțite în keynote-uri, a câte 30 de minute, susținute de reprezentanți din companii precum ABS Software Development, Verint, Wipro’s Automotive Excellence Center, Temenos, Raiffeisen Bank, Intralinks, Veeam Software și LSEG Romania.

Pentru juniori, TechTalks a pregătit o serie de TechLab-uri, în cadrul cărora participanții vor fi implicați în rezolvarea unor studii de caz alături de profesioniști din companii precum Stefanini, Harman, ABS Software Development și Electronic Arts.

De-a lungul edițiilor, evenimentul TechTalks Bucuresti s-a bucurat de prezența unor companii de top precum IBM, Bitdefender, Ericsson, Huawei, Societe Generale European Business Services, Dell, Amber Studio, Softvision, Intralinks, Stefanini, PTC, Wipro, NXP Semiconductors, ABS Laundry Business Solutions, Secure Works, SAP, Finastra, BearingPoint, Harman și multe altele.

Numeroși profesioniști locali au discutat alături de participanți despre ultimele tendințe din domeniul IT&C, oferind sfaturi despre cum pot gestiona situațiile neprevăzute și cum le pot transforma în puncte forte în cadrul proiectelor tehnice.

Peste 2000 de participanți au fost alături evenimentului în cadrul edițiilor precedente, aceștia declarându-se mulțumiți de conținutul tehnic livrat.

Așadar, TechTalks te invită să fii față în față cu tehnologia și să îți forțezi cunoștiințele să evolueze odată cu aceasta.

Participă la TechTalks

Intrarea este liberă, însă accesul se face pe baza înscrierilor în prealabil pe Hipo.ro, deoarece locurile sunt limitate. Agenda tuturor TechLab-urilor sși a Conferințelor poate fi accesată la următoarele link-uri:

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.