Te așteptăm la conferința Voxxed Days Cluj-Napoca în perioada 21-22 Noiembrie 2018

Voxxed Days Cluj-Napoca

Cea de-a doua ediție a Conferinței Voxxed Days Cluj-Napoca va avea loc anul acesta pe 21-22 Noiembrie 2018! Conferința va fi structurată pe 2 secțiuni:

  • 21 noiembrie – Workshops Day
  • 22 noiembrie – Conference Day

Organizat de către Incremental Community, evenimentul este o inițiativă internațională, conferințe similare având loc în multiple orașe din Europa și Asia.

Voxxed Days reprezintă incubatorul pentru renumita conferință Devoxx, organizată în țările în care comunitățile de developeri sunt extrem de dezvoltate și adună peste 1.000 de participanți.

Conferința Voxxed Days Cluj-Napoca se va desfășura la Grand Hotel Napoca, unde vor fi organizate 17 sesiuni în 3 săli în paralel, pe următoarele domenii:

  • JMV, Machine Learning, Big Data
  • Web & Mobile,
  • DevOps, Architecture, Databases

De asemenea, într-o sală separată se vor ține workshop-uri de câte 2 ore.  

Speakerii sunt personalități marcante pe plan internațional și specialiști de renume în cele mai noi tehnologii în domeniu.

Lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului.

Pentru membrii comunității TechCafe (persoane fizice) oferim un discount de 20% din prețul biletelor, care poate fi accesat completând acest formular și introducând la rubrica “Discount code” codul VDCLUJ20TC sau direct codul anterior menționat la plata cu cardul pe site, aici.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus