Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă te întrebi când apare 365 de zile 3, în acest articol vei descoperi informații privitoare la următoarea și, din câte știm, ultima parte a seriei de filme inspirate din trilogia scrisă de către Blanka Lipińska, tradusă și la noi la Editura Bookzone. După ce prima partea seriei – 365 de zile – și a doua parte – 365 de zile: Acea zi – au cunoscut, deopotrivă, atât un succes comercial fenomenal cât și o mulțime de critici negative, se pare că telespectatorii așteaptă cu nerăbdare povestea lui Massimo, șeful mafiot care o ia ostatică pe Laura și îi pune la dispoziție un an pentru a se îndrăgosti de el.

Dat fiind succesul și faptul că Blanka Lipińska a scris trei cărți, este deja garantată lansarea filmului 365 de zile 3. Evident, povestea Laurei și a lui Massimo nu poate rămâne în aer, mai ales după sfârșitul pe care l-a avut a doua parte. Deși a primit recenzii extrem de negative încă de la lansarea primei părți, se pare că acest film a avut încasări enorm de mari, clasându-se pe locul I în locul preferințelor Netflix în mai multe țări, pentru perioade lungi de timp. Chiar dacă nici 365 de zile: Acea zi nu a reușit să convingă criticii de filme, date fiind răsturnările de situație absurde și povestea, pentru mulți, lipsită de convingere și seacă, popularitatea francizei a făcut ca lansarea 365 de zile 3 să fie inevitabilă.

După cum am spus, seria de filme se bazează pe trilogia scrisă de Blanka Lipińska, deci 365 de zile 3 va fi, mai mult ca sigur, ultimul film din franciză. Între nevoia de a încheia povestea de dragoste a celor doi, presărată cu atât de multe răsturnări de situație și, evident, mult, mult, mult romantism și erotism și de a explica finalul celei de-a doua părți, 365 de zile: Acea zi, ultima parte a seriei cu siguranță este așteptată de foarte mulți telespectatori. Ne așteptăm ca filmul să aducă multe răspunsuri întrebărilor pe care le avem și, de altfel, să încheie povestea într-un mod convingător. Deoarece există atât de multe întorsături de situație și întâmplări neașteptate, este greu să speculăm despre ce va fi 365 de zile 3.

Iată în continuare tot ce știm, în momentul de față, despre următoarea și ultima parte a seriei.

Data de lansare 365 de zile 3

Între lansarea din februarie 2020 a filmului 365 de zile și lansarea din aprilie, 2022, a 365 de zile: Acea zi au trecut 2 ani. Cu toate acestea, este puțin probabil să fim nevoiți să așteptăm, din nou, încă 2 ani, deoarece 365 de zile 3 (care, dacă va respecta titlul cărții autoarei, se va numi Următoarele 365 de zile/The Next 365 Days) cel mai probabil va fi lansat spre sfârșitul acestui an sau, cel mai târziu, pe la începutul anului 2023. Așadar, există o dată oficială, conform declarațiilor Netflix, aceasta este 19 august 2022 .Ultimele 2 părți au fost filmate unul după altul, 365 de zile 3 încheind seria de filme mult mai devreme decât ne-am fi așteptat. 

Data de lansare 365 de zile 3 – 19 august 2022

Știm, cu certitudine, că 365 de zile 3 este pe drum, și Netflix a confirmat recent, oficial, data de lansare a ultimei părți, aceasta va fi difuzată pe data de 19 august 2022. Al doilea și al treilea film au fost filmate, după cum am spus, unul după altul, în perioada mai-iunie 2021, motiv pentru care lansarea ultimei părți n-ar trebui să dureze prea mult. Netflix a anunțat că ultimele două părți sunt „programate să fie lansate pe Netflix, la nivel global, în 2022”, deoarece după ce 365 de zile: Acea zi s-a terminat într-un mod neașteptat, plin de tensiune, nu doresc să-și facă telespectatorii să aștepte prea mult. Așadar, veștile bune au apărut, și Netflix a confirmat data de 19 august, anul acesta, ca fiind cea pe care o așteptam cu nerăbdare.

Massimo Torricelli
365 de zile a depăsit toate recordurile pe Netflix în anul 2020

Trailer oficial 365 de zile 3

Din păcate, este mult prea devreme pentru un trailer oficial 365 de zile 3. Cu toate acestea, există multe teasere pe internet publicate de către fanii seriei care, după cum era de așteptat, nu mai au răbdare și vor să afle cât mai repede care va fi povestea ultimei părți din populara trilogie plină de acțiune, cu tentă thriller și mult erotism. Vom urmări cu atenție anunțurile din online și atunci când va fi disponibil un trailer oficial, vom adăuga trailerul oficial in acest articol.

Update : Netflix a publicat în data de 25 iulie un video cu primele 4 minute din următorul 365 de zile, și totodată, din fericire, a fost confirmată data de 19 august 2022 ca fiind cea pe care o așteptau cu nerăbdare fanii seriei.

„Răspunsul la întrebarea ta arzătoare este aici.” – Clip proaspăt publicat de Netflix, cu primele 4 minute din a treia parte ce va fi difuzată pe 19 august 2022

Povestea din 365 de zile 3. Ce se va întâmpla în 365 de zile 3?

Îți recomand să nu citești rândurile următoarele dacă nu ai văzut, încă, a doua parte a filmului sau pe prima. Deoarece va conține spoilere pe care, mai mult ca sigur, nu ți le dorești. Știm cu toții cum s-a terminat 365 de zile: Acea zi: finalul francizei a lăsat distribuția într-o stare destul de proastă, fratele geamăn secret al lui Massimo, Adriano, abia a avut ocazia de a se înfățișa în fața telespectatorilor înainte de a fi împușcat și, cel mai probabil, ucis la sfârșitul filmului, în timp ce iubita sa, Anna, care este și fosta iubită a lui Massimo, se prea poate să fi fost împușcată și ea în același schimb de focuri.

Cu toate acestea, faptul că și Laura a fost împușcată e departe de a fi sfârșitul poveștii ei. Această răsturnare de situație din final deschide, de fapt, intriga din cel de-al treilea roman, în care Laura își revine și fuge împreună cu Nacho, dar apoi este răpită, din nou, de către Massimo, în încercarea acestuia de a o face să se îndrăgostească de el. Romanul conține, de asemenea, și o scenă inspirată de La răscruce de vânturi (romanul clasic scris de către Emily Brontë) în care Massimo îi ucide câinele Laurei, dar sunt șanse mari ca Netflix să opteze, cel mai probabil, pentru eliminarea acestei scene.

După ce Laura este împușcată, fiind însărcinată, în schimbul de focuri, cei mai buni doctori luptă pentru viața ei. Soțul ei, Massimo, capul mafiei siciliene, trebuie să ia una dintre cele mai grele hotărâri din viața sa – să-și salveze iubita sau copilul? Oare ce va alege Massimo? Se va gândi că viața fără Laura va mai avea sens pentru acesta, își va putea crește fiul de unul singur? Soarta familiei sale este una incertă și oare ale cui sunt cele 365 de zile pe care le vom urmări în ultima parte a trilogiei scrisă de Blanka Lipińska?

Cu siguranță 365 de zile 3 va răspunde la multe întrebări care au rămas în aer la sfârșitul celei de-a doua părți, surprinzând o poveste senzațională, plină de acțiune, emoție și suspans, creând controverse. Dacă ai citit cartea, știi că aceasta începe, încă din primul capitol, cu un eveniment șocant, iar apoi povestea ia o întorsătură total neașteptată. Mai mult decât atât, are un final controversat și, cel mai probabil, dă undă verde apariției chiar unei alte continuări. În 365 de zile 3, Blanka Lipińska nu prezintă aceeași poveste de dragoste tipică, cei doi, Laura și Massimo, evoluând într-o direcție în care, în sfârșit, își găsesc adevăratul sine, povestea căpătând o nouă dimensiune. Un roller coaster de emoții, trăiri, întâmplări, cu un sfârșit pe care nu l-ai fi bănuit niciodată, Următoarele 365 de zile va reprezenta finalul unei povești pe care n-ai s-o uiți prea curând.

A doua parte din trilogia 365 de zile
„365 de zile: Acea zi” – Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna, disponibil pe Netflix

Actorii din 365 de zile 3. Care este distribuția filmului 365 de zile 3?

În ceea ce privește distribuția filmului 365 de zile 3, este evident faptul că, după cum era de așteptat, ne vom întâlni, din nou, cu Massimo (Michele Morrone) și Laura (Anna-Maria Sieklucka). În aceeași măsură, la fel și cu rivalul lui Massimo, Nacho (Simone Susinna). Anna (Natasza Urbanska), fosta iubită a lui Massimo ar putea reveni de asemenea, însă nu știm dacă a supraviețuit schimbului de focuri de la sfârșitul filmului 365 de zile: Acea zi.

„Lucrăm îndeaproape cu Blanka Lipińska, autoarea trilogiei și scenarista filmului, pentru a continua povestea Laurei și a lui Massimo pe marile ecrane”, a declarat Łukasz Kluskiewicz, manager de achiziție a conținutului de filmelor Netflix pentru Europa Centrală și de Est și Polonia. „Călătoria lor împreună încă este plină de răsturnări de situație, pe măsură ce personajele continuă să se dezvolte, trec prin viață și, astfel, se consum mai bine pe ele însele”. Este evident faptul că, după cum era de așteptat, protagoniștii nu vor lipsi de pe marile ecrane.

Cu toate acestea, lor li se alătură nou-venitul Nacho (Simone Susinna) care, în continuarea filmului, s-a îndrăgostit de Laura. Cel mai probabil, chiar dacă relația lor este înfloritoare, probabil va fi ruinată de revelația că el este, de fapt, fiul unui șef mafiot, un „etern rival” al familiei lui Massimo. Poate acesta reprezintă chiar punctul din care Laura se va depărta de Nacho, iar povestea dintre cei doi va lua sfârșit. Cum? 365 de zile 3 ne va oferi răspunsul.

Magdalena Lamparska și Otar Saralidze vor reveni, de asemenea, în rolul lui Olga, prietena cea mai bună a Laurei și, respectiv, Domenico, mâna dreaptă a lui Massimo. Cei doi s-au logodit în continuarea filmului, așa că sperăm ca mariajul lor să fie mult mai fericit (și sigur) decât cel al Laurei și al lui Massimo. Nu este clar dacă îl vom revedea și pe Adriano (interpretat, evident, tot de către Morrone), dar cine știe ce se va mai întâmpla?!

Premiera filmului 365 zile
Parte din actori părtași la premiera filmului 365 zile

Cam asta este tot ce știm, în momentul de față, despre 365 de zile 3. Este de așteptat ca ultima parte a trilogiei să fie nu doar spectaculoasă, la fel de populară precum celelalte două, dar să ofere și răspunsurile de care telespectatorii au nevoie nu doar pentru a înțelege mult mai bine personajele, dar și motivele care se aflau în spatele anumitor întâmplări. Pe măsură ce informațiile din online vor fi disponibile, vom reveni cu actualizările privitoare la când apare 365 de zile 3, distribuția, povestea și trailer-ul oficial.

Share.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.