Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă te întrebi când apare Bună dimineața Verônica sezonul 3, atunci ai ajuns unde trebuie. În acest articol am documentat cam tot ce bănuim despre un al treilea sezon al serialului brazilian care a făcut vâlvă pe Netflix (deși, sincer, ar merita mult mai multă atenție). Serialul original Netflix este o adaptare a romanului omonim scris de către Raphael Montes și Ilana Casoy, apărut și la noi, la Editura Publisol (traducere de către Corina Nuțu). Verônica Torres ocupă un post de funcționar de poliție la Poliția Civilă – este secretară, în general, dar nu o oarecare secretară. În timpul liber, îi place să ancheteze cazuri atroce, care par bizare chiar și pentru cea mai bolnavă minte. Mai mult decât atât, chiar este bună în ceea ce face. Tainá Müller, o actriță braziliană populară, o interpretează pe Verônica Torres, din distribuție făcând parte și Eduardo Moscovis și Camila Morgado. Primul sezon al serialului a apărut în anul 2020, iar al doilea sezon pe 3 august 2022. Ambele s-au bucurat de un succes destul de răsunător la public, iar din aceste motive fanii sunt în așteptarea unui al treilea sezon, în special pentru că anumite treburi au rămas nerezolvate și unele întrebări încă au nevoie de răspunsuri.

Când apare sezonul 3 din Bună dimineața Verônica?

Între apariția primului și celui de-al doilea sezon a trecut o perioadă mare de timp, de aproximativ doi ani. Cu toate acestea, nu putem să luăm în considerare faptul că, pe-atunci, condițiile epidemiologice au dus la sistarea filmărilor pentru foarte multe filme și seriale, implicit anularea lansării acestora. Nu există o dată oficială în ceea ce privește sezonul 3 din serial, în schimb știm că va exista unul, pentru că lucrurile au rămas destul de mult „în aer”, cum s-ar spune. De asemenea, se anticipează că va avea opt episoade, la fel ca primul sezon, cel de-al doilea având doar șase. Din ceea ce am citit în mediul online, lumea se așteaptă ca sezonul 3 din Bună dimineața Verônica să apară în luna octombrie sau spre sfârșitul anului 2023. Bineînțeles, aceste lucru trebuie luate drept speculații, dar cu siguranță nu va mai trebuie să așteptăm încă doi ani. Bazându-ne pe valoarea producției și modul în care se termină cel de-al doilea sezon, cu siguranță sună viabil să apară și un al treilea. Toate indiciile par să dea undă verde acestui lucru.

Există trailer pentru Bună dimineața Verônica sezonul 3?

Nu, din păcate nu există încă un trailer pentru cel de-al treilea sezon. Vom urmări în permanență anunțurile din mediul online, astfel încât, când acesta va fi disponibil, vom reactualiza articolul adăugându-l. De altfel, trailer-ul celui de-al doilea sezon a fost lansat cu doar câteva săptămâni înainte ca cele șase episoade să apară pe Netflix. Așadar, momentul în care trailer-ul celui de-al treilea sezon va apărea probabil ne va da un indiciu clar privitor la data de lansare a acestuia. Suntem nevoiți să speculăm, totuși, deoarece creatorul nu a oferit nicio informație despre un viitor sezon. Netflix trebuia să ia decizia finală, bineînțeles, dar va putea face asta doar după ce analizează cu atenție date privitoare la rating și popularitate. Prin urmare, adesea se așteaptă chiar și două luni doar până la a se anunța, oficial, dacă va exista sau nu un alt sezon. Dacă, într-adevăr, va exista un al treilea sezon, acesta sigur va debuta cândva în toamna anului 2023, în special dacă Netflix se decide, până la sfârșitul lunii octombrie a acestui an, să reînnoiască serialul cu un alt sezon.

Bom Dia, Verônica(Bună dimineața, Verônica), trailer sezonul 2, Netflix

Care va fi povestea din Bună dimineața Verônica sezonul 3?

Deși putem bănui cam în ce direcție s-ar duce lucrurile, nu avem informații sigure referitoare la care va fi intriga dezvoltată. În orice caz, știm doar că Verônica Torres continuă să fie „un ghimpe în coaste” pentru Claudio (Eduardo Moscovis). În concluzia dramatică a celui de-al doilea sezon, Matias își pierde, în cele din urmă buna reputație, în timp ce Angela își provoacă în sfârșit tatăl în timpul unei predici. Gisele își face în sfârșit curaj și i se alătură Angelei pentru a-și expune adevărul. Multe femei se pronunță împotriva lui Matias, iar viitorul bisericii sale devine unul sumbru. În cele din urmă, Gloria Volp îl denunță pe acesta și se întoarce împotriva lui, scoțând la iveală escrocheriile generalizate în ceea ce privește aplicarea legii. Cu toate acestea, Matias încă are aliați fideli, loiali, iar un anume Dome pare să fie de-a dreptul periculos. Fiica Verônicăi, Lila, este răpită de către Dome cu ajutorul unui plan pus la cale de Matias. Așadar, cel de-al treilea sezon ar putea duce tensiunea la cote și mai înalte.

Verônica va continua să-l caute pe Matias și să-i dea în vileag planurile, iar situația cu Dome cu siguranță nu va rămâne așa. Gloria Volp, care a debutat în al doilea sezon, va continua să aibă un rol important în demascarea lui Matias, în timp ce Verônica, pe ascuns, se va strădui să aibă grijă de familia ei. Fără a avea la dispoziție un sinopsis oficial, suntem siguri că cel de-al treilea sezon va combina o nouă anchetă cu această poveste a unei familii extrem de ciudate. Cum a fost, de fapt, și cazul primului sezon, de-a dreptul halucinant și bizar, în care s-a pus accent maxim pe violența domestică și răpiri. La noi a apărut doar primul volum din carte și, cel puțin după părerea mea, serialul este mult mai bun. Din nefericire, următoarele volume nu au apărut, astfel încât să ne putem pronunța dacă, într-adevăr, acestea respectă cronologia cărții. În orice caz, avem certitudinea faptului că întrebările rămase fără răspuns din cel de-al doilea sezon pot fi foarte bine valorificate pentru unul viitor.

Bună dimineața Verônica, foto serial
Verônica, interpretată de Tainá Müller

Cine va juca în Bună dimineața Verônica sezonul 3?

Din cauza „naturii serialului” (în esență, e un serial cu crime, omoruri, detectivi), mai multe personaje au murit în sezonul al doilea, deci este imposibil să se mai întoarcă pentru un eventual al treilea sezon. Cu toate acestea, n-ar mai fi Bună dimineața Verônica fără Verônica Torres, nu? Sigur o vom revedea pe Tainá Müller în rolul acesteia, împreună cu César Mello (în rolul lui Paulo), Alice Valverde (în rolul lui Lila) și Dj Amorim în rolul lui „Rafa”. În rolul lui Matias ar reveni cu siguranță Reynaldo Gianecchini, precum și Klara Castanho în rolul Angelei și Camila Márdila în rolul lui Gisele, deoarece vorbim aici despre situații care n-au fost încă rezolvate. După cum bine știți (spoiler!), Adriano Garib, care îl interpreta pe Victor Prata, precum și Elisa Volpatto (care o interpreta pe Anita Berlinger) nu se vor mai reîntoarce, deoarece ambele personaje au fost ucise. Bineînțeles, nu este neașteptat ca să apară actori noi, în special dacă va fi vorba și despre o nouă anchetă, deci o altă direcție a intrigii.

Distribuție Bună dimineața Veronica
Foto: Parte din distribuția serialului Bună dimineața, Verônica

Merită Bună dimineața, Verônica și un sezon cu numărul 3?

După părerea mea, Bună dimineața Verônica este un serial deosebit de bun, care ar merita mai multă atenție din partea telespectatorilor. Bineînțeles, este vorba despre gusturi proprii, însă, sincer, această dramă polițistă braziliană este captivantă, întunecată, abordând subiecte dintre cele mai sensibile (corupția, abuzul, exploatarea, traficul de persoane, răpirile), dar nu într-o manieră comercială. De asemenea, Verônica Torres este un personaj foarte fain (deși evoluează mult mai bine în serial decât în carte) care, deși nu prea are experiență în domeniu, tot reușește să descopere cum stau lucrurile. Așadar, serialul chiar este curajos și destul de bine făcut, are o intrigă pe care regizorii au reușit să o dezvolte într-un mod dinamic, fără a plictisi telespectatorii. Totuși, acest serial este destul de dur, deci are un public oarecum nișat.

Așadar, chiar cred că merită să îi dai o șansă. Nu o fi serialul acela de binge-watching, dar asta îl face să fie și mai captivant. Trebuie urmărit cu atenție, deoarece reprezentările (cele ale abuzului conjugal, spre exemplu, și ale violenței domestice) reușesc să-ți transmită un sentiment bizar de teroare: personajele, actorii, scenariul, decorul sunt parcă extrem de reale, deci convingătoare. De asemenea, tensiunea este bine dozată, astfel încât să păstreze o urmă de realism a situațiilor. De fapt, este un serial bun mai ales dacă-ți place genul polițist, cu criminali, cu anchete și personaje feminine puternice. Chiar sunt tare curios când apare sezonul 3 din Bună dimineața Verônica, deoarece consider că acest serial merită și încă mai are mult de oferit. Eu, unul, chiar îți recomand să-i dai o șansă, cel puțin de încercare. Vei vedea că te va prinde numaidecât și-l vei urmări până la sfârșit.

Bună dimineața Verônica serial Netflix
Bună dimineața, Verônica – Disponibil pe Netflix

După cum am spus, acest articol trebuie tratat ca atare: informațiile nu sunt oficiale, provenite din surse sigure, ci se bazează pe speculații auzite în mediul online și, bineînțeles, dorințele fanilor. Totuși, suntem destul de sigură că, într-adevăr, Bună dimineața Verônica sezonul 3 va fi difuzat cândva pe Netflix, deoarece nu poți termina un serial lăsând intriga nerezolvată. Dacă s-ar fi dovedit de la bun început că nu merită tot efortul de filmare și regizare, atunci un al doilea sezon nu ar fi apărut pe Netflix, nu? Pe măsură ce vom avea informații disponibile, vom reveni cu informații și vom reactualiza, periodic, articolul. Așadar, stai cu ochii pe noi pentru a fi la curent cu toate noutățile în ceea ce privește acest serial.

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.