Free cookie consent management tool by TermsFeed

Casa de Papel este unul dintre cele mai apreciate seriale de pe Netflix, iar noile episoade sunt așteptate de fiecare dată cu mare interes. În cazul în care te întrebi când apare Casa de Papel sezonul 6, trebuie să știi că există o veste proastă și una bună.

Pentru cei care se întreabă când apare Casa de Papel sezonul 6, răspunsul este foarte simplu: nu va apărea niciodată. Asta deoarece Netflix a luat decizia de a opri serialul odată cu ultimele episoade din sezonul 5, lansate pe platformă la finalul anului trecut.

Așa cum spuneam la începutul articolului, există însă și o veste bună pentru cei care probabil au căutat pe Google când apare Casa de Papel sezonul 6. Echipa de producție a anunțat deja că lucrează la un nou serial, spin-off din Casa de Papel.

Acesta se va numi Berlin și se va axa pe povestea controversatului personaj din Casa de Papel, interpretat de Pedro Alonso. În Casa de Papel, Berlin a murit în finalul părții 2, astfel că cel mai probabil acțiunea se va produce înainte de finalul serialului fenomen de pe Netlix.

În plus, faptul că Berlin este fratele lui El Profesor face foarte probabilă și apariția personajului interpretat de Alvaro Morte în noul spin-off. Presa de specialitate din străinătate speculează deja pe tema posibilului scenariu din Berlin, iar acesta ar putea avea legătură cu primul jaf comis de el și El Profesor, dar și cu relația pe care acesta a avut-o cu mama lui Rafael, personaj pe care l-am putut descoperi în ultima serie din Casa de Papel.

Chiar dacă a fost unul dintre personajele ce a murit cel mai devreme în Casa de Papel, Berlin a apărut și în următoarele părți prin diverse flashback-uri, fiind foarte apreciat de fanii seriei.

Când apare Berlin pe Netflix?

Când apare Berlin pe Netflix

Anunțul spin-off-ului Berlin este oficial și a fost făcut de Netflix pe data de 30 noiembrie 2021. La acel moment, echipa de producție a anunțat că noul serial Berlin va apărea în 2023, dar data exactă nu a fost comunicată momentan.

„Este un moment memorabil pentru că este sfârșitul unui ciclu și începutul altuia. Mergem în necunoscut, deschiși la orice s-ar întâmpla și fără așteptări. Știu că scenariștii vor oferi seriei toate întorsăturile posibile. Responsabilitatea de a avea un serial atât de popular poate fi o povară și o închisoare, dar sper să avem în continuare curajul să folosim energia minunată a fanilor pentru a risca totul din nou”, a spus actorul Pedro Alonso despre noul serial Berlin.

Berlin a fost cu siguranță unul dintre cele mai controversate personaje din Casa de Papel. Unii îl consideră carismatic, inteligent, amuzant și atrăgător, în timp ce pentru alții este misogin, violent și un prădător sexual. Tocmai controversele din jurul său l-au făcut atât de popular și a determinat echipa de producție să creeze un spin-off pe baza personajului său.

Așadar, dacă te-ai întrebat când apare Casa de Papel sezonul 6 și ai fost dezamăgit de faptul că serialul a fost anulat, ai totuși un motiv de speranță că poți vedea o poveste asemănătoare în spin-off-ul Berlin.

De ce a fost anulat Casa de Papel

De ce a fost anulat Casa de Papel

Casa de Papel este unul dintre cele mai populare seriale disponibile pe Netflix în istoria platformei și anularea a venit ca o veste surprinzătoare. Ultimele episoade au ajuns pe primul loc în numeroase țări în topul celor mai urmărite seriale de pe Netflix, dar echipa de producție a rămas fermă și nu a dorit să revină asupra anulării serialului.

„Am creat peste 2.000 de minute de ficțiune pornind de la două jafuri. Cred că am stors emoțional personajele și capacitatea lor de transformare. Am oferit multe și cred că este momentul să ne oprim. Cred că întotdeauna este mai bine să pleci mai devreme decât mai târziu”, a spus creatorul serialului, Alex Pina.

Mai mult, Alex Pina a mai dezvăluit că a scris ultimul episod de 33 de ori, în așa fel încât să se asigure că totul va fi perfect.

De asemenea, regizorul și producătorul executiv Jesus Colmenar l-a completat și a declarat că exista riscul ca prelungirea serialului să ducă la episoade mai slabe decât cele cu care sunt obișnuiți fanii.

„Avem multe exemple de seriale despre care credem că au durat prea mult timp. Și cred că cel mai inteligent lucru pe care poți să-l faci când ai un serial aflat în vârful succesului este să pleci cu brio și să închei cu un sezon foarte special din multe puncte de vedere”, a declarat Jesus Colmenar.

Actorul Alvaro Morte (El Profesor) s-a arătat și el convins că decizia de a anula serialul este una potrivită.

„Din toate punctele de vedere, serialul se încheie când trebuia să se încheie. Este momentul perfect. Am luat tot ce e mai bun din personaje și cred că este o decizie foarte inteligentă de a ne opri aici. Am fi putut continua, dar riscăm ca totul să se prăbușească. Așa că oprirea atunci când suntem în vârf este un cadou pe care vrem să îl facem fanilor noștri”, a spus Alvaro Morte pentru Digital Spy.

Când apare Casa de Papel sezonul 6? Va exista, totuși, o adaptare sud-coreeană

Poate că Netflix a anulat Casa de Papel, dar fanii vor putea vedea povestea și dintr-o poveste sud-coreeană. În decembrie 2020, Netflix a anunțat că serialul de succes va avea o adaptare sud-coreeană, iar regizor va fi Kim Sung-ho.

Cand apare Casa de Papel sezonul 6 1

Industria cinematografică din Coreea de Sud este pe val, iar exemplul Squid Game este elocvent pentru succesul pe care aceste producții îl pot avea la nivel mondial. Tocmai din acest motiv, pare de înțeles de ce Netflix mizează și pe o variantă sud-coreeană a Casa de Papel. Sud-coreenii sunt cunoscuți pentru imaginația lor bogată și pentru faptul că nu se tem să riște când vine vorba de scenarii.

Distribuția a fost anunțată, iar din ea face parte și Park Hae-soo, cel care va intrepreta rolul lui Berlin. Oamenii îl cunosc pe Park din Squid Game, unde a fost Jucătorul 218, unul dintre cele mai importante personaje.

Scenariul este foarte asemănător cu cel din Casa de Papel, tocmai din acest motiv au fost și păstrate personajele principale: El Profesor, Tokyo, Berlin, Moscova, Denver, Nairobi, Rio, Helsinki și Oslo.

Primul sezon va avea 12 episoade și este așteptat să apară în 2022, în partea a doua a anului.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.