Free cookie consent management tool by TermsFeed

Se pare că zvonurile anterioare erau totuși adevărate și nu a fost nevoie nici de o lansare cu mare fast al serviciului sau chiar de publicitate excesivă pe toate canalele media. Începând de astăzi, serviciile oferite de Netflix sunt disponibile și utilizatorilor din România.

Astăzi, Netflix a anunțat disponibilitatea serviciilor sale la nivel global aducând, simultan, rețeaua sa de tv pe internet în peste 130 de țări din întreaga lume printre care se numără și România. Anunțul a fost făcut de către co-fondatorul companiei, Reed Hastings în cadrul conferinței de presă de la CES din Las Vegas.

Astăzi suntem martorii nașterii unei noi rețele Internet TV la nivel global. Cu această lansare, consumatorii din întreaga lume – de la Singapore la Sankt Petersburg, de la San Francisco la Sao Paolo – vor putea să se bucure de seriale și filme TV în același timp, fără a mai aștepta.” a declarat Hastings.

Pentru un abonament lunar, utilizatorii se pot bucura de seriale TV de mare succes la calitate ridicată și legal folosind serviciile oferite de Netflix. Compania plănuiește lansarea a peste 30 de noi seriale sau reveniri ale unor serii celebre, mai multe filme și documentare de excepție dar și comedii sau serii dedicate copiilor.

Ca să vorbim despre prețuri, puteți folosi serviciile Netflix la un abonament lunar ce pleacă de la 8 euro lunar și poate ajunge la 12 euro lunar, în funcție de cerințele ce le doriți: calitate HD sau UHD, numărul de ecrane ce pot folosi serviciul simultan pe același cont, etc.

Dacă sunteți curioși, puteți accesa netflix.com pentru a vă face un abonament și pentru a beneficia de o lună gratuită a serviciului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.