Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sony a vândut aproape 6 milioane de console PlayStation 4 (PS4) în sezonul sărbătorilor de iarnă. O creștere asemănătoare a mai fost înregistrată în primele luni de la lansarea consolei, când au fost vândute 5,3 milioane de produse din 15 noiembrie 2013 până pe 8 februarie 2014. În total, de la lansarea din 2013 și până la începutul lui ianuarie 2016, au fost cumpărate 36 de milioane de console la nivel global.

S-au înregistrat vânzări considerabile și pentru titlurile PS4. Astfel, mai mult de 35 de milioane de jocuri s-au cumpărat din magazinele partenere sau de pe PlayStation Store până pe 3 ianuarie 2016.

Creșteri au fost și în comunitatea utilizatorilor de pe PlayStation Plus (PS Plus). La finalul anului 2015, s-au înregistrat cu 60 la sută mai mulți utilizatori noi, față de aceeași perioadă a anului precedent. Abonații PS Plus au acces la jocurile lunare și pot juca versiunile complete ale celor mai populare titluri create de dezvoltatori din întreaga lume pentru PS4, fără a avea o limită de timp.

Suntem foarte încântați de faptul că un număr atât de mare de persoane au ales consola PS4. Mai mult decât atât, comunitatea noastră a înregistrat cea mai bună creștere a numărului de utilizatori de până acum”, a declarat Andrew House, Global CEO al Sony Computer Entertainment Inc.

Ne menținem în continuare angajamentul în ceea ce privește furnizarea unor experiențe inovatoare de divertisment și de abia așteptăm să adăugăm noi jocuri în portofoliu, jocuri realizate de cei mai buni dezvoltatori din întreaga lume. În 2016, de exemplu vom lansa pe PS4 UNCHARTED 4: A Thief’s End, Horizon Zero Dawn și The Last Guardian”.

Creșterea se datorează și diminuării prețului pentru consola PS4 în octombrie 2015, în toate magazinele partenere Sony. De exemplu, în România, prețul consolei a fost diminuat de la 1.799 de lei la 1.599 de lei. PS4 se găsește momentan în 124 de țări din întreaga lume. Informațiile sunt oferite de Sony Computer Entertainment Inc.

Momentan, consola PlayStation 4 de la Sony poate fi achiziționată de la eMag la un preț de 1.645 de lei redus de la 1.741 lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.