Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ca urmare a succesului versiunii anterioare Compute Stick, Intel a prezentat astăzi următoarea versiune a dispozitivului în cadrul conferinței de presă de la CES 2016. Noile modele Compute Stick folosesc procesoarele Intel din generația a 6-a Core M și Intel Atom quad-core.

Ca și specificații, modelul Intel Compute Stick ce folosește procesorul Core M rulează Windows 10, are 4GB capacitate a memoriei RAM, 64GB spațiu intern de stocare, conectivitate Intel® Dual Band Wireless AC 7265 și Bluetooth 4.1, trei porturi USB. Mica unitate de procesare poate folosi următoarele modele de procesoare: Core m5 6Y57 vPro, Core m3 6Y30 iar ca preț, modelul cu procesorul Intel Core m3 va costa 399$ iar modelul cu procesor Intel Core m5 va sota 499$. Aceasta poate fi achiziționat cu sau fără sistemul de operare Windows 10.

Modelul cu procesor Intel Atom poate folosi procesorul quad-core Intel Atom x5 Z8300 și poate fi achiziționat alături de o licență Windows 10. Ca și specificații tehnice, acesta include 2GB capacitate a memoriei RAM, 32GB spațiu intern de stocare, conectivitate Intel Dual Band Wireless AC 7265 și Bluetooth 4.0 cu două antene și are disponibile două porturi USB. Ca și preț, acest model va putea fi achiziționat la un preț de 159$.

Intel Compute Stick poate transforma orice TV cu port HDMI într-o puternică unitate de calcul ce se poate adapta oricărei situații, multimedia sau nu. Dispozitivele vor ajunge pe rafturile magazinelor în prima parte a acestui an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.