Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă te întrebi când apare Ecouri (în original, Echoes) sezonul 2, atunci ai ajuns unde trebuie. În acest articol vom încerca să-ți punem la dispozițiile toate detaliile pe care le știm privitoare la data apariției, poveste și trailer Echoes sezonul 2, deoarece, la foarte scurt timp după lansarea oficială pe Netflix, serialul a intrat rapid în topurile preferințelor telespectatorilor. Este normal, de altfel: cu toții iubim un thriller întortocheat, complex, cu răsturnări de situații și actori care reușesc să joace roluri foarte convingătoare. Această miniserie, Echoes, în care două surori perfect identice, gemene, își schimbă în secret identitățile, pentru ca mai apoi lucrurile să o ia razna când una dintre ele dispare, a pus pe jar toți pasionații genului care vor mai mult și mai mult din serial. Cu toate acestea, titlul este prezentat drept „miniserie”, ceea ce înseamnă că o continuare nu este prevăzută în scenariu. Totuși, există foarte multe motive care dau undă verde unor episoade în plus – dincolo de finalul neașteptat. De altfel, au mai fost situații în care titluri prezentate drept miniserii au avut episoade suplimentare adăugate, cum ar fi serialul inspirat din romanul lui Liane Moriarty, Big Little Lies, sau The Flight Attendant, inspirat din romanul omonim scris de către Chris Bohjalian (multe filme inspirate din cărți sunt absolut geniale).

Când apare Ecouri sezonul 2? Data apariției Echoes sezonul 2

Dacă Netflix ia în considerare să comande mai multe episoade din această miniserie care se bucură de un real succes la nivel mondial, atunci tindem să credem că noile episoade nu vor fi livrate până la sfârșitul anului viitor. Da, durează foarte mult, pentru că, cel mai probabil, nu au fost filmate în avans, deoarece echipa de producție poate nici nu se aștepta la un succes atât de mare. Presupunând că un anunț oficial va fi făcut cât mai curând, undeva de-a lungul lunii viitoare, atunci ne așteptăm ca noi episoade să apară undeva spre sfârșitul verii viitoare. Cu toate acestea, sunt simple presupuneri bazate pe cronologia pe care, de obicei, au cunoscut-o și alte miniserii care, ulterior, au fost prelungite.

Cine va juca în Ecouri sezonul 2? Posibilă distribuție Echoes sezonul 2

Dacă, într-adevăr, Echoes va fi prelungit cu mai multe episoade, probabil mulți dintre membrii distribuției actuale se vor reîntoarce. Michelle Monaghan va juca rolul lui Leni și al Ginei (o interpretare absolut genială pentru o actriță care a trebuit să joace, în același timp, două roluri), Matt Bomer în rolul lui Jack Beck, Daniel Sunjata în rolul lui Charlie Davenport, Alie Stroker în rolul Claudie, Rosanny Zayas în rolul adjunctului Paula Martinez, Karen Robinson în rolul șerifului Louise Floss, Gable Swanlund în rolul Mathildei ”Mattie” Beck și Celia Weston în rolul Georgiei Tyler. De asemenea, nu se știe niciodată ce ne mai pregătește intriga și în ce direcție ar putea-o lua lucrurile, deoarece, în mod clar, foarte multe personaje au fost ucise de-a lungul acestor șapte episoade, iar altele noi și-ar putea face oricând apariția în acest thriller plin de răsturnări de situație și intrigi bizare.

Distribuție Ecouri
Distribuție Ecouri – Sursa: Netflix

Există vreun trailer Ecouri sezonul 2?

Din păcate, cum nu avem nici o dată oficială de lansare și nici măcar o confirmare care să ateste certitudinea faptului că, într-adevăr, Echoes va avea episoade suplimentare, nu există niciun trailer pentru un viitor sezon. Cu toate acestea, ne așteptăm ca trailer-ul să apară doar în situația în care episoadele noi vor avea undă verde din partea Netflix, fiind lansat cu câteva luni înainte posibila dată oficială de lansare. Nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem ce se întâmplă.

Trailer oficial Echoes – Netflix, YouTube

Despre ce va fi sezonul 2 din serialul Ecouri? Intrigă Echoes sezonul 2

La finalul celor șapte episoade, cele două surori gemene, Gina și Leni, scapă din casa în care au trăit în copilărie, iar tatăl lor, Victor, moare carbonizat în interiorul acesteia. Deși scenariul era deja destul de bizar și violent, se pare că Gina este încă dornică să scape de Leni, „surioara ei cea dragă”, după ce află că acesta a încercat să o controleze încă din copilărie. Pentru a-și atinge scopurile și obiectivele, Leni l-a ucis chiar și pe Dylan, motiv pentru care nu este încă pregătită să facă marele pas: acela de a renunța la Gina. Cele două ajung să se certe într-un anumit punct, iar în timpul conflictului Leni îi dezvăluie că mama lor a fost înecată, în baie, chiar de către propriul tatăl: de asemenea, Gina îi explică faptul că mama ei era bolnavă, în fază terminală, fără nicio șansă de supraviețuire, și chiar a vrut să moară după bunul plac chiar înainte ca boala să o răpună. Gina, sătulă de Leni și de jocul acesteia, se aruncă într-o cascadă, în (presupusa) încercare de a se sinucide. Totuși, nu este găsit niciun cadavru, așa că lucrurile par certe: Gina a murit. În cele din urmă, Leni fuge la aeroport și, folosind pașaportul fals al Ginei, deoarece este suspectată pentru o altă crimă, care a avut loc cu ani în urmă.

Totuși, înainte de a prinde zborul spre Australia, Leni află că o femeie „care arăta exact ca ea” s-a îmbarcat pe un alt avion, chiar în aceeași săptămână. Oare înseamnă acest lucru că, într-adevăr, Gina este în viață și nu plutește undeva de-a lungul mării? Lucrurile iau o întorsătură și mai grozavă după ce, de fapt, aflăm că pe când trăia sub numele de Leni, Gina s-a antrenat pentru a deveni expertă în a face scufundări, ceea ce, evident, a ajutat-o foarte mult atunci când a decis să se arunce în apă. La sfârșit, îl vedem pe Charlie narând un pasaj din noua sa carte la o lectură în care detaliază experiențele încurcate cu gemenii: cineva, fie Leni, fie Gina, apare apoi purtând o pălărie mare și ochelari de soare (cam ceea ce ai vrea să faci în momentul în care vrei să pari misterios).  Femeia în cauză îl întreabă pe Charlie dacă poliția găsit vreodată cadavrul Ginei, iar apoi aceeași femeie intră mai târziu în casa lui Charlie pentru a continua discuția cu acesta. Când acesta o întrebă dacă este aceeași persoană de mai devreme, femeia neagă. „O să aflu, știi tu, care dintre ele ești”, spune Charlie, la care femeia răspunde, misterios „Poate (…). Poate, de fapt, nici măcar nu mai știu cine sunt”, lăsând să se subînțeleagă faptul că „încă mai sunt lucruri pe care le are de rezolvat” – începând chiar cu Charlie!

Am simțit nevoia de a descrie toate lucrurile de mai sus pentru a justifica posibilitatea ca Ecouri sezonul 2 să fie, într-adevăr, posibil. Avem nevoie de mult mai multe răspunsuri. Cine l-a vizitat pe Charlie? Leni, Gina? Amândouă? Care dintre ele a dispărut? Sau, de fapt, a dispărut vreuna dintre ele? Dacă Echoes va rămâne serie limitată, miniserie, atunci aceste întrebări nu vor avea niciodată răspunsuri, dar dată fiind popularitatea serialului, faptului că se află în topul telespectatorilor Netflix în foarte multe țări, ne face să credem că lucrurile nu vor fi lăsate așa, iar intriga va fi dezvoltată în mult mai multe direcții. Chiar credem că o să apară mai multe episoade, fiindcă există multe direcții de abordare și, implicit, posibilitatea de a mai crea cel puțin încă pe atâtea episoade. Este important de reținut, totuși, că Netflix a catalogat acest titlu drept „serie limitată”, ceea ce, implicit, indică faptul că serialul nu va avea numeroase sezoane (așa cum e și cu celelalte titluri de pe platformă, încadrate în aceeași categorie). Totuși, după cum am spus, au mai existat serii limitate care, inițial, aveau doar câteva episoade, însă au fost prelungite datorită faptului că s-au bucurat de o popularitate extraordinară în rândul telespectatorilor (exact așa cum se întâmplă, acum, cu miniseria Echoes). Ar trebui să urmărim cu atenție performanța titlului, în următoarele, în clasamentul de audiență al platformei Netflix, deoarece acesta va fi cel mai important factor care va determina dacă vor mai exista alte episoade în viitor.

Foto Ecouri serial
Foto „Ecouri”, sezonul 1

Care sunt șansele să apară Echoes sezonul 2?

După cum am spus, în momentul redactării acestui articol, nu există niciun anunț oficial privitor la apariția unui alt sezon sau, cel puțin, suplimentarea seriei limitate cu mai multe episoade. Totuși, există motive care ne fac să credem că, într-adevăr, este posibil ca seria limitată să se transforme într-un serial cu două sezoane. Înainte de toate, nu ar fi primul titlu din genul „serie limitată” care ar fi prelungit și reînnoit pe baza popularității imense. The White Lotus, spre exemplu, datorită aprecierilor pozitive, a fost prelungit. Manifest, care a rulat timp de trei sezoane pe NBC înainte de a fi anulat, iar ulterior achiziționat de Netflix, mișcare care l-a făcut să rămână pe locul întâi în topuri timp de săptămâni întregi, a primit undă verde pentru un al patrulea sezon.

Aliss Willis, care o interpretează pe Meg în serial, a spus, în ceea ce privește posibilitatea prelungirii miniseriei că „Încă nu știm asta (…). Este o serie limitată, deci sunt șapte episoade, însă în funcție de feedback-ul publicului, nu se știe niciodată. S-ar putea să existe o prelungire, s-ar putea să nu existe”. Protagonista, Michelle Monaghan a explicat, anterior, dificultățile pe care le-a întâmpinat când și-a asumat rolul de a juca două personaje într-un singur serial: „A fost incredibil de provocator (…). Pregătirea pentru ambele personaje a fost, cu adevărat, o perioadă intensă, de-a lungul căreia am încercat să individualizez două personaje distincte, foarte diferite, transformându-le în personaje între care aș putea, cu ușurință, să oscilez. Astfel, a fost vorba de crearea unor personaje care să fie unice, cu energii, limbaje corporale, accente și chiar înfățișări fizice diferite”.

Cam asta este tot ce știm privitor la când apare Ecouri sezonul 2 și alte speculații privitoare la posibilitatea prelungirii acestei serii limitate. Vom urmări îndeaproape toate informațiile care vor fi disponibile în mediul online (informații oficiale), astfel încât să reactualizăm periodic articolul, atunci când (și dacă) vom avea ce adăuga. Așadar, nu ezita să revii la acest articol ori de câte ori ești în căutarea informațiilor privitoare la Ecouri sezonul 2.

Share.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.