Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sezonul cu numărul 3 al serialului Lupin a fost lansat de curând. După o așteptare care a durat 2 ani, publicul declară că totul a meritat de plin, serialul francez revenind cu un nou sezon plin de surprize.

Lupin este un serial Netflix, care a avut premiera în 2021. Acesta urmărește povestea lui Assane Diop, un bărbat care se inspiră din aventurile unui hoț foarte priceput pe nume Arsène Lupin. După ce află că tatăl său s-a sinucis în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, Assane își folosește talentele pentru a se răzbuna.

Serialul abordează în detaliu aspectele reale ale Franței, deoarece acțiunea are loc în Paris, scoțând la iveală într-un mod artistic problema rasismului. Lupin a devenit, de asemenea, cel mai mare serial non-englezesc de pe Netflix, menținându-și poziția și în momentul actual.

Ce se întâmplă în sezonul 3 din Lupin?

În sezonul 3, Assane se află încă pe fugă după evenimentele petrecute în cel de-al doilea sezon. După tot timpul pe care acesta l-a petrecut departe de familia sa, protagonistul se întoarce la Paris pentru a-și convinge cele mai dragi persoane să părăsească Franța pentru a începe o viață nouă departe de acel loc. Dar lucrurile nu merg conform planului, mai ales acum, când toată lumea îi cunoaște numele.

Când apare Lupin sezonul 4?

Ultimul sezon din Lupin a fost plin de suspans, acțiune și mister, exact ca cele anterioare. De asemenea, acesta este și aspectul care alimentează curiozitatea cu privire la ce ar putea să se întâmple în sezoanele viitoare.

Până în acest moment nu există vreo veste referitoare la apariția sezonului 4 din Lupin, însă asta nu înseamnă că seria se va opri aici. Cea mai apropiată dată de lansare pentru un nou sezon se situează la finalul anului 2024.

Cine va face parte din distribuție în sezonul 4 al serialului Lupin?

Rolul principal va fi în continuare interpretat de Omar Sy, în timp ce restul distribuției va fi completată de o combinație între personaje noi și personaje vechi. Înainte ca sezonul 3 al serialului să se lanseze, actorul principal a vorbit despre cum ar putea ca distribuția serialului să se mărească.

Distributia din Lupin, sezonul 4
Sursa fotografiei: Netflix

Deoarece povestea lui Lupin este inspirată din cărți, Omar Sy a adus vorba despre multitudinea de complici a personajului ficțional. Acest aspect nu s-a transpus și în ecranizare, iar protagonistul a sugerat că ar fi interesantă această abordare pe viitor.

Și cred că va fi mai interesant, poate, ca într-o bună zi să avem o distribuție cu mulți oameni.

A declarat actorul pentru Entertainment Weekly

Povestea din Lupin, sezonul 4

Sezonul 4 al serialului Lupin își va continua poveste cu Assan în rolul principal. Bineînțeles, evenimentele ar putea să evolueze într-o multitudine de direcții, însă fără a fi lipsit de intrigă și mister.

Sezonul 4 îl va prezenta pe Assan prin intermediul tradiționalului amestec de șiretlicuri, abilități și o mulțime de noi deghizări.

Acestea sunt informațiile până în momentul de față în legătură cu sezonul 4 al serialului Lupin. Chiar dacă un nou sezon nu a fost anunțat oficial, cu siguranță seria nu se va opri aici și ne vom bucura în continuare de aventurile îndrăgitului personaj.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.