Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sezonul 2 din Loki s-a lansat în cele din urmă pe Disney Plus pe data de 5 octombrie 2023. După lunga perioadă de așteptare, acest sezon a doborât noi recorduri în primele 3 zile de la lansare, restabilind echilibrul în Universul Cinematografic Marvel.

Acest aspect este unul semnificativ, având în vedere că cele mai recente seriale Marvel, Secret Invasion și Ms. Marvel au înregistrat un număr foarte mic de spectatori.

Se poate observa prin popularitatea de care s-a bucurat sezonul 2 din Loki că fanii au așteptat cu nerăbdare să-l revadă pe Tom Hiddleston într-unul dintre cele mai iubite roluri ale sale. Astfel, s-a dovedit că a meritat așteptarea pentru noul sezon.

Conform raportului întocmit de Deadline, debutul sezonului 2 a înregistrat un număr de 10,9 milioane de vizualizări în primele trei zile de la apariție pe platforma de streaming. Recordul reprezintă o reușită însemnată, având în vedere că doar premiera sezonului 3 a serialului The Mandalorian a adunat mai mulți spectatori pentru Disney Plus în anul 2023.

Sezonul 2 din Loki a întregistrat 11 milioane de spectatori doar pentru primul episod. În același timp, Secret Invasion a avut parte de doar 994.000 de spectatori, devenind a doua premieră din Universul Cinematografic Marvel cu cea mai mică audiență. De asemenea, Ms. Marvel a adunat doar 775.000 de vizualizări.

Astfel, sezonul 2 din Loki reprezintă un element cheie, care a echilibrat balanța prin succesul consemnat.   

sezonul 2 din  serialul Loki a apărut pe Disney Plus
Sursa fotografiei: Disney Plus

Sezonul 3 din Loki are foarte puține șanse să fie adus în discuție, însă privind popularitatea de care s-a bucurat al doilea sezon, posibilitatea unei continuări aduce speranțe în rândul audienței. Numărul mare de spectatori nu a reprezentat totuși o surpriză, deoarece și primul sezon Loki a avut rezultate deosebite.

Vom vedea în ce fel vor fi apreciate restul episoadelor din serie, dar având în vedere faptul că Studiourile Marvel nu au oferit prea multe detalii cu privire la sezonul 2 din Loki, se așteaptă ca numărul spectatorilor să crească.

În afara serialelor care țin de Universul Cinematografic Marvel, pe platforma Disney Plus a mai avut loc o premieră de succes. Aceasta a fost reprezentată de mini-seria Ahsoka, care a înregistrat un număr de 14 milioane de vizualizări pe parcursul a 5 zile.  

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.