Free cookie consent management tool by TermsFeed

Disney Plus a devenit una dintre platformele de top pentru a viziona cele mai bune filme care apar. De-a lungul anului au apărut foarte multe ecranizări de succes pe Disney Plus, dar 2023 nu a ajuns încă la final.

Deși publicul se interesează deja de producțiile din 2024, există încă o serie de filme care urmează să apară pe Disney Plus până la sfârșitul anului 2023, extrem de interesante.

Dacă nu ai încă acces pe platformă, trebuie doar să îți faci un cont Disney Plus și poți începe să-ți urmărești ecranizările preferate.

Werewolf by Night in Color  (20 octombrie)

 • Gen: Acțiune, Dramă, Fantasy
 • Durată: 52 min

Werewolf by Night rămâne una dintre cele mai bune și originale povești despre vârcolaci. Toamna aceasta, Hallowstream-ul Disney Plus va include Werewolf by Night in Color, o versiune specială a filmului. Aceasta este programată să apară pe data de 20 octombrie, ca parte din ediția specială pentru Halloween.

Werewolf By Night in Color de la Marvel Studios va oferi telespectatorilor ocazia de a vedea filmul într-un mod complet nou. Conform comunicatului de presă al Disney, filmul alb-negru va avea o versiune care o să apară pe ecrane în culori vibrante.

The Marvels (10 noimbrie)

 • Gen: Acțiune, Aventură, Fantasy
 • Durată: 1 h 45 min

În această ecranizare, se pare că Nick Fury va juca un rol semnificativ, fapt ce sugerează că filmul ar putea continua anumite fire narative din mini-seria Secret Invasion, recent încheiată pe Disney Plus.

În plus, The Marvels va explora originea brățării lui Ms. Marvel, o poveste care a fost introdusă în seria ei proprie de pe platforma de streaming. Regizorul filmului a sugerat că acest element ar putea avea implicații mai largi pentru Multiversul din MCU, indicând că în viitor s-ar putea lega de povestea mai amplă a Universului Cinematografic Marvel.

Next Goal Wins (17 noiembrie)

 • Gen: Comedie, Dramă
 • Durată: 1 h 43 min

Tot din lista de filme care urmează să apară pe Disney Plus face parte și Next Goal Wins. Filmul se bazează pe documentarul cu același nume din 2014, realizat de Mike Brett și Steve Jamison. Acesta prezintă eforturile antrenorului olandez-american Thomas Rongen de a conduce echipa națională de fotbal, considerată una dintre cele mai slabe echipe de fotbal din lume, către calificarea la Cupa Mondială FIFA din 2014.

Ecranizarea are multe elemente comice, dar urmărește în același timp și evenimente cu o mare încărcătură emoțională.

Wish (22 noiembrie)

 • Gen: Animație, Aventură, Comedie, Familie
 • Durată: 1 h 32

Povestea, stabilită în regatul fictiv Rosas, urmărește o tânără optimistă pe nume Asha. Atunci când eroina își pune o dorință, ea primește răspunsul de la o forță cosmică numită Star. Împreună, Asha și Star lucrează pentru a învinge un antagonist care a fost descris ca fiind unul dintre cei mai „formidabili dușmani” din istoria Disney.

Actrița care o interpretează pe Asha a făcut o scurtă descriere a personajului:

Are multe părți ale personalității ei, este foarte inteligentă, are un simț al umorului excelent și încearcă să aibă grijă de cei pe care îi iubește cel mai mult în lume

Astfel, animația se încadrează printre cele mai așteptate filme care urmează să apară pe Disney Plus în acest an.

The Bikeriders (1 decembrie)

 • Gen: Dramă, Crime
 • Durată: 1 h 56

Filmul are parte de o sursă de inspirație cu adevărat unică: cartea de fotografii The Bikeriders a fotografului celebru Danny Lyon din 1968, care surprinde cultura motociclistă a anilor ’50-’60 cu o perspectivă și intensitate deosebite.

Filmul se concentrează pe 3 personaje emblematice: Benny (Austin Butler), un tânăr carismatic și un membru de elită al clubului de motocicliști Vandals, Johnny (Tom Hardy), liderul clubului și Kathy (Jodie Comer), soția lui Benny. Ecranizarea nu are nimic de-a face cu genul romance, deoarece în timp ce mulți presupun că Benny și Johnny se luptă pentru Kathy, The Bikeriders explorează de fapt modul în care Kathy și Johnny devin rivali pentru a-i câștiga atenția lui Benny.

Prin interpretările extraordinare ale actorilor și inspirația unică pentru ecranizare, The Bikeriders ilustrează unul dintre cele mai interesante filme care urmează să apară pe Disney Plus.

Poor Things (8 decembrie)

 • Gen: Romance, SF
 • Durată: 2 h 21 min

Seria de filme care urmează să apară pe Disney Plus include și o reinterpretare de excepție. Filmul Poor Things se concentrează pe povestea incredibilă și evoluția fantastică a lui Bella Baxter (Emma Stone), o tânără readusă la viață de către geniul și cercetătorul Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Sub protecția lui Baxter, Bella este dornică să învețe. Înfometată de lipsa experiențelor, Bella fuge cu Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), un avocat decadent, într-o aventură nebună pe continente diferite. Lipsită de prejudecățile epocii sale, protagonista devine hotărâtă în scopul ei de a lupta pentru egalitate și eliberare.

Firul narativ este similar cu povestea celebră a monstrului Frankenstein, iar Emma Stone interpretează cum nu se poate mai bine acest rol.

Magazine Dreams (8 decembrie)

https://www.youtube.com/watch?v=iw2osDPnNew
 • Gen: Dramă
 • Durată: 2 h 4 min

Din lista filme care urmează să apară pe Disney Plus face parte și drama Magazine Dreams. Filmul îl prezintă pe Killian, un personaj cu un fizic impresionant, plin de mușchi, care trăiește pentru a-și perfecționa corpul, astfel încât să poată ajunge într-o zi pe coperta unei reviste. Killian face exerciții în mod constant, folosește steroizi (chiar dacă îl îmbolnăvesc) și participă la competiții. De asemenea, Killian nu vorbește foarte mult, iar când o face, are grijă să folosească un ton blând și ponderat.

Cu toate acestea, Killian a fost închis pentru violență, iar capacitatea sa de a se conecta cu ceilalți apare și dispare. Poate fi politicos și comunicativ într-un moment, doar pentru a reveni la gesturi extreme cât ai pocni din degete.

All of Us Strangers (22 decembrie)

 • Gen: Dramă, Fantasy, Romance
 • Durată: 1 h 45 min

Un film cu o greutate emoțională imensă și texturi cinematografice splendide, drama romantică All of Us Strangers a lui Andrew Haigh reprezintă o călătorie personală și dureroasă prin timp.

O poveste de regrete și fantezii intime, îi are în rolurile principale pe cei puternici actori irlandezi Andrew Scott și Paul Mescal în rolurile lui Adam și Harry, doi vecini în Londra metropolitană, ale căror sentimente romantice delicate merg mână în mână cu mărturisiri vulnerabile și povești pline de regrete. Cu toate că are un final dezamăgitor, filmul lui Haigh este extrem de concentrat în tot ceea ce își propune să realizeze.

Acestea sunt o parte din lista de filme care vor apărea pe Disney Plus până la finalul anului 2023. Platforma de streaming oferă o multitudine de filme și seriale impresionante din care poți alege, în timp ce continuă să adauge constant și alte capodopere cinematografice.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.