Free cookie consent management tool by TermsFeed

La 3 ani de la lansarea primului film, producătorul Matei Dima (BRomania) a anunțat când apare Miami Bici 2. Ecranizarea din 2020 poate fi urmărită pe platforma de streaming Netfelix, în timp ce Miami Bici 2 este așteptat în cinematografe luna viitoare.

Când apare Miami Bici 2?

Miami Bici 2 urmează să apară în cinematografe pe data de 24 noiembrie 2023. Pelicula a început de ceva vreme să fie promovată prin anunțuri, diferite concursuri cu premii și bineînțeles, de prima melodie din film care deja a apărut.

Melodia principală a filmului Miami Bici 2

Prima melodie care apare în Miami Bici 2 se numește simplu Miami, îi are ca interpreți pe Delia și Johny Romano, iar videoclipul conține câteva cadre din film.

S-a lansat prima melodie din film, semnată de rockstarul meu preferat Delia alături de Johny Romano, un baiat plin de talent.

a declarat BRomania pe pagina de Facebook

Cine face parte din distribuție?

Miami Bici 2 îi readuce în rolurile principale pe Matei Dima și Codin Maticiuc, cei doi tineri din România care pleacă peste hotare pentru a trăi visul American și pentru a se îmbogăți cât mai repede cu putință.

Alături de aceștia, din distribuția filmului vor mai face parte George Piștereanu, Adina Galupa, Charlotte Mckinney și Max Reeves.

Care va fi povestea din Miami Bici 2?

De data aceasta, filmul de comedie Miami Bici 2 îi prezintă pe cei doi protagoniști care se mută din Miami în Los Angeles. Această călătorie reprezintă a doua încercare pentru ca personajele principale să-și îndeplinească dorințele exprimate în prima parte.

Matei Dima a declarat, de asemenea, că protagoniștii vor întâlni acolo un mafiot care este interpretat de o vedetă de la Hollywood. Acest aspect constituie intriga și va da tonul pe mai departe întregii acțiuni.

Miami Bici 2. Cine face parte din distributie si care este melodia principala din film
Sursa fotografiei: IMDb

Pe pagina oficială miamibici.ro se desfășoară și un concurs, unde un norocos va câștiga unul dintre costumele purtate de actorul Danny Trejo în Miami Bici 2. În plus, alți 5 câștigători vor avea parte de invitații duble la Premiera de Gală – Covor Roșu. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la newsletter-ul paginii oficiale și vei fi automat înregistrat în concurs.

Dacă încă nu ați văzut primul film de comedie, Miami Bici, acesta poate fi urmărit pe platforma Netflix, alături de alte filme produse de BRomania.  

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.