Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sony a lansat în 2019 camera foto A9 II, dispozitiv care a primit titlul pentru cea mai bună cameră pentru fotografie sportivă, datorită ratei sale ridicate de fotografiere și a autofocalizării precise.

În tot timpul care a trecut de la acel moment, Nikon Z9, Canon EOS R3 și Sony A1 au întrecut acea performanță, oferind senzori cu rezoluție mai mare, înregistrare video 8K, stabilizare mai bună și autofocalizare îmbunătățită.

Care sunt cele două camere noi de la Sony care se vor lansa?

Există informații conform cărora noile modele de camere ar fi Sony A9 III și Sony A7S IV. Astfel, se așteaptă ca Sony A9 III să schimbe lumea fotografiei, fiind denumită „cea mai rapidă cameră din lume”.

În curând se va lansa Sony A9 III și Sony A7S IV
Sursa fotografiei: The Phoblographer

Anul acesta, compania s-a concentrat în mare parte pe gama sa de camere destinate vlogging-ului, odată cu lansarea Sony ZV-E1 și Sony ZV-1 II. În plus, de curând a apărut și Sony A7C II, axată tot pe partea video, așa că acum a sosit momentul ca Sony să-și concentreze eforturile pe camerele specifice imaginilor de înaltă calitate.

Când se vor lansa noile modele de cameră foto?

Se așteaptă ca Sony A9 III să fie prezentată în noiembrie 2023, urmând ca Sony A7S IV să se lanseze la începutul anului viitor.

Conform Mirrorless Rumors, Sony se pregătește să facă un anunț în legătură cu acest lucru în cadrul evenimentului său Creative Space din New York. În acest moment nu există informații oficiale de la Sony cu privire la data lansării sau la caracteristicile noii camere.

Cu toate acestea, se așteaptă ca Sony A9 III să aibă un senzor cu rezoluție mai mare, o îmbunătățire a stabilizării imaginii (posibil până la 7 trepte, la fel ca la Sony A7C II) și un mod de fotografiere continuă care să depășească 50 de cadre pe secundă.

Noul model Sony A9 III se lanseaza dupa 4 ani de la aparitia Sony A9 II
Sursa fotografiei: The Phoblographer

În legătură cu cel de-al doilea model, există doar certitudini. Aceleași surse au sugerat că Sony A7S IV este camera care va urma să se lanseze în anul 2024, deși site-ul se așteaptă ca lansarea să aibă loc mai târziu, și nu chiar la începutul anului.

Există zvonuri conform cărora cea de-a doua cameră anunțată ar putea fi Sony A1 II, dar dat fiind faptul că acest model este unul mai nou decât Sony A7S IV, presupunerile se îndreaptă mai degrabă spre a doua variantă.

De asemenea, nu este exclusă nici opțiunea de actualizare a unui model deja existent, similar cu ceea ce a făcut compania cu Sony A7R V și Sony A7R IVa.

Totuși, va trebui să așteptăm cel puțin până pe 8 noiembrie pentru un anunț oficial, dar entuziasmul este greu de ținut în frâu atunci când se știe că Sony va lansa două camere noi de înaltă performanță.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.