Free cookie consent management tool by TermsFeed

De când s-a anunțat oficial că GTA 6 se va lansa, lumea jocurilor video așteaptă cu nerăbdare să afle cele mai mici detalii care apar. Chiar dacă imaginile și videoclipurile se găsesc la fiecare pas pe rețelele de socializare, Rockstar continuă să țină fanii în suspans.

Cum arată harta din GTA 6?

Conform surselor, harta prezentată în GTA 6 va fi formată din mai multe zone, care înconjoară două locații cheie, Vice City și Port Gellhorn.

Din informațiile prezente până acum, se înțelege că zonele din Vice City se concentrează pe Miami, în timp ce Port Gellhorn își găsește inspirația în Panama. Anumite zone din Vice City vor conține și alte elemente, mai exact diferite locații care se regăsesc în lumea reală, precum o închisoare uriașă și un lanț muntos.

Cum va arăta harta din GTA 6?
Sursa fotografiei: Reddit

Este de așteptat ca toate aceste locații să includă diverse tipuri de activități sau distracții. Locațiile care ar putea fi bazate pe cele din lumea reală includ:

  • Rockridge, bazat pe Little Havana;
  • South Beach;
  • Lake Leonida, bazat cel mai probabil lacul Okeechobee;
  • Grassrivers, bazat pe Everglades;

Prin intermediul acestor locații se pot observa activitățile care au devenit populare în seria de jocuri GTA. Acestea cuprind cluburi de noapte, parcuri tematice și multe altele.

Personajele din GTA 6

Potrivit informațiilor, GTA 6 va avea parte de doi protagoniști, Lucia și Jason. Aceștia sunt descriși ca fiind foarte asemănători cu Bonnie și Clyde, adică un cuplu de îndrăgostiți care provoacă o serie de crime în diverse locații.

GTA 6 personaje principale. Lucia si Jason
Sursa fotografiei: ArtStation

Încă nu se știe dacă personajele din alte versiuni ale jocului vor reveni și aici, deși nu ar fi nimic surprinzător. Alte personaje care au fost menționate sunt: Chester, Danny, Iris, Dale și Brian.

Majoritatea acestora par să fie contacte sau proprietari de afaceri locale, așadar, rolurile lor vor ajuta doar la consolidarea poveștii celor două personaje principale.  

Noi activități

GTA 6 va introduce activități noi legate de scopul personajelor principale. Printre acestea se numără spălarea de bani, deoarece se poate observa în imagini și videoclipuri simbolul reprezentativ.

Sunt menționați și cumpărătorii de obiecte furate. Spre exemplu, vor exista personaje care vor cumpăra mașini sau opere de artă furate, cu o valoare foarte mare.

Jafurile sunt o activitate principală, care iese în evidență și în videoclipurile postate. În plus, spargerea sistemelor informatice are o probabilitate crescută să apară în GTA 6. Datorită obiectelor cu care Lucia este surprinsă în mâini, se sugerează că protagonista feminină ar putea fi o hackeriță.  

GTA 6. Cum arata locatiile din noul joc
Sursa fotografiei: TalkEsport

Lucia deține o unitate USB care ar putea conține viruși, un Auto Dialler, un Tracker Jammer și un Immobiliser Bypass. Ultimele două obiecte indică interacțiunile cu vehiculele scumpe.

În plus, printre aceste detalii se poate observa un inventar care se poate partaja, astfel încât ambele personaje pot avea acces în egală măsură la aceleași unelte.

În acest moment, toate detaliile care se cunosc sunt speculative. Chiar dacă unele aspecte sunt mai concrete, majoritatea presupunerilor se fac pe baza scurgerilor de informații. Astfel, este bine să privim totul cu o doză de scepticism, până la trailer și anunțuri oficiale.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.