Free cookie consent management tool by TermsFeed

Când apare GTA 6 este o întrebare că stă pe buzele celor mai multi pasionați de jocuri pe calculator. GTA 6 nu a fost încă lansat oficial, astfel că nici nu ne putem gândi la o dată reală pentru lansare. Conform zvonurilor, jocul GTA 6 era programat să apară undeva în cursul anului 2023, însă, în urma pandemiei de coronavirus, acest termen pare nerealist, Rockstar afirmând că au fost nevoiți să ia măsuri pentru a îmbunătăți condțiile de muncă ale programatorilor și pentru a evita o criză, astfel că ne putem aștepta ca jocul să fie împins spre 2024 sau chiar 2025.

Data de lansare a GTA 6

Compania de gaming Rockstar Games a lansat astăzi primul trailer GTA 6. Videoclipul pune accentul pe principalele personaje, dar și pe acțiunile ilegale care au loc și cu care această serie de jocuri ne-a obișnuit.

Cu toate că jucătorii aveau speranțe că GTA 6 se va lansa în 2024, trailerul include și data lansării. Așadar, aflăm în acest fel că nu ne vom putea bucura de noul joc din serie până în 2025, an în care va fi lansat oficial.

Platforma pe care va rula GTA 6

Dacă este să privim puțin înapoi și să luăm ca exemplu jocul GTA 5 care a fost lansat în septembrie 2013 și care a fost oferit exclusiv posesorilor de console Xbox 360 și Playstation 3, iar mai apoi în anul 2015 Rockstar a venit și cu o variantă pentru PC, nu este de mirare ca jocul GTA 6 să fie disponibil doar pentru console. Astfel că, noua variantă de GTA va putea fi jucată doar pe Playstation 5 și Xbox seriile X și S.

Cum va fi jocul GTA 6

Așteptările împătimiților seriei sunt pe măsură. Mare parte a speculațiilor din jurul jocului sunt cu privire la locația unde se va disputa povestea din GTA 6. Conform DLC-ului pentru cursele de mașini din GTA Online, Open Wheels, una din curse arată ca schița unei hărți ce ar include Miami și o parte din Mexic. O sa adaug imediat mai jos o poză cu harta.

posibila harta gta 6

Ideea că noul GTA 6 va avea ca și locație zona Miami este susținută de dezvăluirile realizate de un prieten al unui fost angajat Rockstar nemulțumit. Dacă informațiile sunt reale, jocul va fi stabilit în Florida și va avea o hartă mai mare decăt GTA 5 și Red Dead Redemption 2 adunate. Un lucru cu totul și cu totul spectaculos, nu-i așa? Acesta a mai afirmat că jucătorii vor putea controla un număr total de 4 personaje, cu unul mai mult decăt în GTA 5.

Povestea GTA 6

Până acum, toate poveștile din seria Grand Theft Auto au implicat într-o mai mică sau mai mare parte criminalitate, însă acest lucru se poate schimba oricând. O persoană importantă în tot acestă serie, Dan Houser, cofondatorul Rockstar, a părăsit studioul în martie 2020. Acesta era responsabil cu scenariul jocurilor, așa că, cel mai probabil, în ceea ce privește povestea din GTA 6, lucrurile să se afle deja în schimbare.

Alte zvonuri despre când apare GTA 6

  • GTA 6 va avea o femeie drept unul dintre protagoniști: Da, ai auzit bine. Conform Tom Henderson, unul dintre cele mai cunoscute surse având un lung șir de informații confirmate de-a lungul timpului, a afirmat în ianuarie 2020 printr-o postare pe Twitter că GTA 6 va putea fi jucat atât printr-o prezență feminină cât și una masculină.
  • Povestea din GTA 6 se va disputa atât pe teritorului Statelor Unite ale Americii cât și în America de Sud. Conform surselor, în joc va exista posibilitatea de a zbura între cele 2 zone.
  • Povestea din GTA 6 se va disputa de-a lungul mai multor decade. Conform informațiilor publicate pe Pastebin în 2019, povestea va începe în anii 70 sau 80 și va continua până în prezent

Pe măsură ce informații noi apar cu privire la anunțul oficial al jocului GTA 6, noi o să actualizăm în permanență această pagină.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

2 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.