Free cookie consent management tool by TermsFeed

Compania de jocuri Rockstar Games a lansat astăzi primul trailer GTA 6. După ce mai multe informații au fost dezvăluite în prealabil, a sosit momentul ca trailerul să apară în mod oficial.

GTA V a vândut peste 190 de milioane de exemplare de când a fost lansat în 2013, iar întreaga serie ajunge să fie cea mai profitabilă creație de divertisment, generând mai mult de 7,7 miliarde de dolari.

Unde va avea loc acțiunea în GTA 6?

Multe detalii au fost făcute publice în mediul online înainte ca Rockstar Games să facă această lansare. Chiar dacă lucrurile au scăpat de sub control la un moment dat, celebra companie de jocuri a declarat că totul va decurge conform planului inițial și că nu vor interveni schimbări.

Astfel, trailerul GTA 6 sugerează o dată de lansare a jocului în 2025, care va aduce jucătorii înapoi în Miami-ul văzut ultima dată în GTA: Vice City Stories (2006).

Apare protagonista feminină în primul trailer GTA 6?

Primul trailer GTA 6 începe cu apariția Luciei, îmbrăcată într-o uniformă de închisoare. Se poate înțelege că aceea este ziua eliberării pentru protagonistă, din moment ce ultima scenă îi înfățișează pe ea și pe partenerul acesteia jefuind un magazin.

Lucia este prima protagonistă feminină din întreaga serie GTA. Și jocul original din 1997 prezenta un număr de 4 avataruri feminine, însă niciuna dintre ele nu avea o voce sau personalitate proprie.

Alte detalii care se regăsesc în trailerul GTA 6

Trailerul GTA 6 prezintă o multitudine de secvențe, legate în principal de acțiuni ilegale din Florida, implicând aligatori, mașini rapide, cluburi de noapte și petreceri pe acoperiș. Noul joc din serie conturează o imagine a desfrâului și decadentismului, alternând între scene luminoase, cu plaje însorite și semnele în nuanțe neon din timpul nopții.

Acompaniat de piesa Love is a Long Road, primul trailer GTA 6 marchează una dintre cele mai importante lansări pentru pasionații de jocuri video, cu o poveste incitantă și nemaiîntâlnită în această serie. Cu toate acestea, Rockstar Games a păstrat elementele cheie care au contribuit la sporirea popularității acestor jocuri.

Așadar, tot ce rămâne de făcut este să avem răbdare și să așteptăm până la lansarea oficială a jocului GTA 6. Cu toate acestea, pentru unii jucători ar putea fi complicat să ducă această misiune la capăt, având în vedere cât de bine arată acest trailer GTA 6.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.