Free cookie consent management tool by TermsFeed

A patra aripă de Rebecca Yarros este una dintre cele mai populare și iubite publicații romance-fantasy ale anului 2023. Cu debutul pe 2 mai, cartea este primul volum din seria Empyrean, care până la final va cuprinde un număr de 5.

Suspansul, acțiunea, dar și romantismul se îmbină armonios în această aventură fantastică care a cucerit publicul din întreaga lume încă de la apariție. Cartea a ajuns rapid în topul celor mai bine vândute cărți New York Times, păstrându-și locul timp de 25 de săptămâni.

Care este povestea din A patra aripă?

În centrul poveștii stă Violet Sorrengail, o tânără de 20 de ani, menită să intre în Cvadrantul Scribilor pentru care a învățat toată viața. În schimb, la ordinele comandantului general, care îi este chiar propria mamă, aceasta se va alătura tuturor celorlalți tineri care vor să facă parte din elita Navarrei și să devină călăreți.

Cu toate acestea, drumul până acolo este unul lung și presărat cu numeroase probe din care puțini reușesc să scape cu viață. Fiind fiica generalului, o mulțime de studenți își doresc ca Violet să moară, mai ales Xaden Riorson, cel mai puternic lider de aripă. Toți au un motiv s-o ucidă, și chiar dacă Violet nu a fost antrenată în acest mod, protagonista dovedește că inteligența acută este cu mult peste forța fizică.

Va exista un serial după A patra aripă?

Un dragon fără călărețul său este o tragedie, un călăreț fără dragonul său este mort.

A patra aripă, Rebecca Yarros

Toți cei care au avut acest citat blocat în minte se vor bucura de vestea că autoarea a semnat deja pentru ca toate cele 5 volume să se ecranizeze. În plin proces ca această serie fenomen să prindă viață, studiourile Amazon MGM vor colabora cu Outlier Society, compania de producție a lui Michael B. Jordan.

De asemenea, se zvonește că autoare seriei, Rebecca Yarros va lua parte la acest proiect ca producător executiv, împreună cu Liz Pelletier de la Entangled Publishing.

Cine va face parte din distribuție în A patra aripă?

Până acum nu există detalii cu privire la distribuție sau scenariști, ci este cunoscut doar faptul că serialul va debuta pe platforma Prime Video.

Cel de-al doilea volum al seriei de cărți, Flacăra de fier, a apărut tot anul acesta, pe data de 7 noiembrie, însă ne așteptăm să mai treacă destul de mult timp până când cea de-a treia carte va fi lansată, respectiv primul sezon al serialului. Chiar dacă este mult prea devreme să vorbim despre acest lucru acum, fanii din toată lumea sunt extrem de entuziasmați să vadă o ecranizare a cărții lor preferate.

Vom actualiza articolul de fiecare dată când vor apărea informații noi cu privire la data de lansare, personaje și alte detalii.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

2 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.