Free cookie consent management tool by TermsFeed

La mai puțin de o săptămână de la lansarea în România, Disney+ face deja furori. Platforma de streaming oferă o mare varietate de filme și seriale Disney Plus, de la animații clasice la blockbustere moderne. În plus, catalogul include filme și seriale Marvel, Star Wars, Pixar și documentare precum cele de la National Geographic. Cu atât de mult conținut disponibil, aplicația Disney+ facilitează diversitatea de conținut și permite să navigați după categorie sau să căutați titluri specifice. De asemenea, puteți crea o listă cu filmele și emisiunile dvs. preferate, ceea ce vă permite să reluați vizionare cu ușurință de unde ați rămas.

Cu toate acestea, având o colecție atât de diversificată, poate fi dificil să țineți evidența a ceea ce este nou și popular. Astfel, pe această cale, JustWatch a întocmit recent o listă de filme și seriale care sunt în trending pe Disney Plus în România, un ghid internațional de streaming cu peste 20 de milioane de utilizatori din 106 țări. Cu Netflix, Prime Video, Disney+ și multe altele, toate într-un singur loc pe acest site, vă ajută să găsiți ceea ce este în trend, astfel încât să puteți fi la curent cu cele mai noi și mai bune lansări. Așadar, dacă sunteți în căutarea a ceva nou de vizionat, nu uitați să consultați următoarea listă cu filme și seriale Disney Plus, deoarece știm că uneori poate fi dificil să alegeți ceva și poate ați dori pur și simplu să vizionați ce e în trending pe Disney+ în România.

Cele mai populare filme pe Disney+

Eliberează-l pe Guy

Eliberează-l pe Guy, cu Ryan Reynolds, Dwayne Johnson
Eliberează-l pe Guy este un film de acțiune amuzant

Eliberează-l pe Guy (Free Guy) este un film de acțiune amuzant și rapid, care împrumută elemente de la multe alte filme, dar care reușește totuși să se simtă proaspăt și original. Efectele vizuale ale filmului sunt impresionante și captează cu adevărat senzația unui joc video precum Grand Theft Auto. Și, deși există cu siguranță unele elemente care sunt familiare în poveste, regizorul Shawn Levy face o treabă excelentă în a menține filmul într-un ritm alert. Free Guy este foarte amuzant și merită să îl vedeți.

Avatar

Avatar, lansat in 2009, creat de James Cameron
Avatar este unul dintre cele mai bune filme in materie de efecte vizuale

Când a fost lansat în 2009, Avatar a fost aclamat ca o realizare revoluționară în materie de efecte vizuale cinematografice. Construcția complexă și utilizarea de tehnologii inovatoare au uimit publicul și i-au făcut pe mulți să se întrebe care va fi viitorul filmelor. Astăzi, Avatar rămâne unul dintre cele mai impresionante filme realizate vreodată din punct de vedere vizual. Dar, dincolo de lumea sa impresionant de captivantă, filmul oferă, de asemenea, o poveste captivantă despre pierdere, dragoste și răscumpărare. Personajele sunt bine gândite și ușor de empatizat cu ele, ceea ce face ca drumul pe care ele îl parcurg să aibă un impact emoțional puternic. Nu este de mirare că Avatar este unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pur și simplu, este un film pe care trebuie să îl vadă oricine apreciază cinematografia de calitate.

Death on the Nile

Death on the Nile, cu Gal Gadot, Armie Hammer și Annette Bening
Death on the Nile este un film plin de mister

Death on the Nile este un film care trebuie văzut de toți cei care iubesc misterul. Filmul are o distribuție de vedete bună, printre care Gal Gadot, Armie Hammer și Annette Bening, și se bazează pe romanul cu același nume al Agathei Christie. Plasată în Egipt în anii 1930, povestea o urmărește pe Linnet Ridgeway, o tânără care este ucisă în timpul croazierei din luna de miere pe râul Nil. Simon Doyle, noul ei soț, este principalul suspect, dar există și alți pasageri de pe vas care ar fi putut avea motive să o ucidă. Pe măsură ce detectivul Hercule Poirot investighează cazul, el descoperă o rețea de secrete și minciuni care îl conduce treptat spre adevăr.

Deadpool

Deadpool, rolul protagonistului fiind jucat de Ryan Reynolds
Deadpool este un film plin de acțiune și umor

Dacă sunteți un fan al filmelor de acțiune, există o șansă mare să vă placă Deadpool. Filmul este plin de acțiune non-stop și te va ține cu siguranță atent. Dar Deadpool nu este doar un film de acțiune, ci și o comedie. În timp ce secvențele de acțiune sunt palpitante, filmul este, de asemenea, plin de umor, datorită personajului principal isteț și carismatic. Iar dacă sunteți un fan al benzilor desenate Marvel Comics, veți aprecia toate referințele pe care filmul le face către lumea benzilor desenate. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui film captivant și amuzant, Deadpool merită vizionat.

Prometheus

Prometheus este un prequel al filmului Alien
Prometheus este un film cu efecte vizuale de lăudat, presărat cu horror și multe elemente SF

Prometheus, un prequel al filmului Alien, a fost întâmpinat cu recenzii mixte la lansare. Unii i-au lăudat efectele vizuale și secvențele de acțiune palpitante, în timp ce alții i-au criticat complotul întortocheat și nuanțele religioase. Cu toate acestea, există un motiv pentru care Prometheus merită vizionat: efectele speciale. Extratereștrii din Prometheus sunt cu adevărat de coșmar, iar utilizarea de către film a efectelor le dă viață într-un mod care este atât șocant, cât și credibil. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei experiențe cinematografice uimitoare din punct de vedere vizual și de neuitat, merită să vedeți Prometheus.

The Night House

The Night House este un film incredibil de groaza
The Night House este perfect pentru iubitorii filmelor de groază

Dacă aveți chef de un film de groază care să vă dea fiori, atunci merită să vedeți The Night House. Rebecca Hall oferă o interpretare de excepție în rolul lui Beth, o văduvă care începe să aibă coșmaruri terifiante după moartea soțului ei. Coșmarurile se dovedesc a fi mai mult decât niște închipuiri ale imaginației ei și, în curând, își dă seama că în casa ei există o prezență malefică. The Night House este regizat cu măiestrie și prezintă câteva scene cu adevărat înfricoșătoare, care vă rămân în minte mult timp după ce filmul s-a terminat. Dacă sunteți în căutarea unei sperieturi bune, atunci acesta este filmul potrivit pentru dumneavoastră.

Eternii

Eternii reprezintă o nouă echipă de super-eroi din Universul Cinematografic Marvel
Eternii este un film interesant cu o echipă nouă de super-eroi, oferit de Marvel

Eternii prezintă o nouă și interesantă echipă de super-eroi din Universul Cinematografic Marvel, extratereștrii antici care trăiesc pe Pământ în secret de mii de ani. În urma evenimentelor din Avengers: Endgame, o tragedie neașteptată îi forțează să iasă din umbră și să se reunească împotriva celui mai vechi inamic al omenirii. Filmul se mândrește cu o distribuție impresionantă care îi include pe Angelina Jolie, Harry Styles, Kit Harington, Gemma Chan și Salma Hayek. Este un film uimitor din punct de vedere vizual, cu multă acțiune și aventură. Astfel, dacă sunteți un fan al MCU, atunci Eternii merită cu siguranță văzut.

Cele mai populare seriale pe Disney+

Anatomia lui Grey

Anatomia lui Grey este un serial de dramă medicală
Anatomia lui Grey este un serial care ilustrează perfect viața în domeniul medical

Grey’s Anatomy este un serial de dramă medicală care a fost difuzat pe ABC timp pentru prima dată în 2005. Emisiunea urmărește viața personală și profesională a unui grup de medici de la Grey Sloan Memorial Hospital din Seattle. Serialul a fost lăudat pentru distribuția sa diversă și poveștile complexe cu încărcătură emoțională. Anatomia lui Grey a câștigat, de asemenea, numeroase premii, inclusiv Emmy. Deși serialul poate fi uneori frustrant, rămâne în cele din urmă o descriere emoționantă și amuzantă a înălțimilor și coborâșurilor vieții în domeniul medical. Din aceste motive, Anatomia lui Grey merită cu siguranță să fie urmărit.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi, unde Kenobi pornește să o salveze pe prințesa Leia
Obi-Wan Kenobi este un serial plin de acțiune și suspans

Obi-Wan Kenobi este o miniserie de televiziune americană creată pentru serviciul de streaming Disney+. Face parte din franciza Războiul Stelelor și îl are în rolul lui Ewan McGregor ca Obi-Wan Kenobi, reluându-și rolul din trilogia prequel Star Wars. Plasat la zece ani după evenimentele din Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005), serialul îl urmărește pe Kenobi în timp ce acesta pornește să o salveze pe prințesa Leia, răpită, din ghearele malefice ale lui Jabba the Hutt. Serialul este plin de acțiune, aventură și suspans, iar fanilor le va plăcea să-l vadă pe McGregor din nou în acțiune în rolul unuia dintre personajele lor preferate din Star Wars.

Familia mea dementă

Family Guy, Seth MacFarlane,Peter Griffin,
Familia mea dementă este unul dintre cele mai populare seriale animate

„Family Guy” este unul dintre cele mai populare seriale animate. Emisiunea urmărește aventurile familiei Griffin, care locuiește în orașul Quahog. Familia este formată din Peter și Lois, care sunt părinții, și cei trei copii ai lor: Meg, Chris și Stewie. Serialul este cunoscut pentru umorul său, care se bazează adesea pe glume grosolane sau incorecte din punct de vedere etic sau politic. În plus, serialul ironizează frecvent societatea contemporană și face referiri la evenimente actuale. În timp ce unii telespectatori consideră că „Family Guy” este ofensator, alții se bucură de umorul său ireverențios.

The Kardashians

The Kardashians, cuprinde viața celor mai faimoase surori din lume
The Kardashians oferă o privire în ansamblu asupra vieții în lumina reflectoarelor

The Kardashians oferă o privire fascinantă asupra vieții celor mai faimoase surori din lume. Ele nu-și cer scuze în legătură cu stilul lor de viață privilegiat și sunt adesea sincere în legătură cu provocările cu care se confruntă, atât în afaceri, cât și în viața personală. Drept urmare, The Kardashians oferă o privire captivantă asupra realității vieții în lumina reflectoarelor. În plus, emisiunea este, de asemenea, amuzantă și înduioșătoare, datorită legăturii strânse dintre Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie. Fie că le iubești sau le urăști, este imposibil de negat că The Kardashians este o emisiune TV care trebuie văzută neapărat.

Mandalorianul

The Mandalorian, serialul este plasat la cinci ani după evenimentele din Return of the Jedi
Mandalorianul este un serial potrivit pentru fanii Start Wars

Dacă sunteți un fan al francizei Star Wars, atunci Mandalorianul (The Mandalorian) merită cu siguranță vizionat. Serialul este plasat la cinci ani după evenimentele din Return of the Jedi și urmărește aventurile unui vânător de recompense singuratic care dă peste „Copilul” (alias Baby Yoda). The Mandalorian este un exemplu excelent a ceea ce înseamnă această franciză – aventură, suspans și multă acțiune. În plus, Pedro Pascal face o treabă excelentă în rolul principal. Dacă sunteți în căutarea unui western spațial bun de urmărit, The Mandalorian merită cu siguranță să îl vedeți.

Moon Knight

Moon Knight, este unul dintre cele mai unice și inovatoare seriale cu supereroi din ultimii ani
Moon Knight portretizează perfect modul în care tulburarea disociativă acționează asupra minții umane

Moon Knight este cu siguranță un serial care merită văzut. Este unul dintre cele mai unice și inovatoare seriale cu supereroi din ultimii ani. Modul în care tratează bolile mintale și sindromul de stres post-traumatic este atât plin de tact, cât și provocator. Oscar Issac oferă o interpretare absolut incredibilă în rolul unui bărbat care suferă de tulburare disociativă de identitate și care, de asemenea, luptă împotriva criminalității ca justițiar numit Moon Knight. Modul în care Issac portretizează ambele personaje este pur și simplu hipnotizant de urmărit. Astfel, dacă sunteți un fan al filmelor cu supereroi, atunci cu siguranță vă veți bucura de Moon Knight.

Familia Simpson

The Simpsons, unde serialul are un mod inteligent de a satiriza viața modernă
Familia Simpson este unul dintre cele mai populare animații de comedie

Familia Simpson (The Simpsons) a fost unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune timp de peste două decenii și este ușor de înțeles de ce. Emisiunea este în mod constant amuzantă, cu o mulțime de glume care se adresează atât copiilor, cât și adulților. Personajele sunt îndrăgite de fanii din întreaga lume, iar serialul are un mod inteligent de a satiriza viața modernă. Chiar dacă nu ați văzut niciodată un episod din The Simpsons, merită să îl urmăriți doar pentru amuzament. Și cine știe? S-ar putea să vă treziți că deveniți un fan al acestei emisiuni de televiziune emblematice.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.