Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă aveți unul dintre cele mai bune telefoane cu cameră foto, veți dori și una dintre cele mai bune aplicații de editat poze. În timp ce aplicația foto implicită a telefonului poate fi bună pentru o utilizare ocazională, dacă vă ocupați serios de fotografie, veți avea nevoie de ceva care să le și editeze. Există o mulțime de opțiuni excelente, așa că poate fi greu să știți ce să alegeți. Pe această cale, am adunat câteva dintre cele mai bune aplicații de editat poze. Fie că sunteți în căutarea a ceva simplu sau a ceva cu toate funcțiile posibile, una dintre aceste aplicații pe care le prezentăm mai jos vă va satisface cu siguranță nevoile. Iar, cel mai bun lucru, este că toate sunt disponibile gratuit. Așadar, ce mai așteptați? Iată care sunt cele mai bune aplicații de editat poze atât pentru Android cât și pentru iPhone!

Picsart

Picsart, aplicație dezvoltată de Hovhannes Avoyan
Cu peste 150 de milioane de utilizatori lunari, Picsart este cea mai bună aplicație de editat poze

PicsArt este alegerea noastră de top, deoarece este amuzantă, ușor de utilizat și acoperă toate funcțiile necesare pentru editarea de poze mobilă. Oferă mult control creativ, instrumente excelente de editare a imaginilor și o mare varietate de filtre atractive. În plus, puteți selecta sau crea rapid autocolante amuzante, puteți combina imaginile în colaje foto și puteți adăuga text. De asemenea, vă puteți partaja imaginile pe rețelele de socializare direct din aplicație. Deși PicsArt oferă achiziții în aplicație pentru lucruri precum filtre și efecte suplimentare, vă puteți descurca cu editările fără să cheltuiți niciun ban pe aplicație.

Cu peste 150 de milioane de utilizatori lunari, este una dintre cele mai populare aplicații de editare a pozelor de pe piață. Iar cu Remix Chat, puteți partaja și edita cu ușurință fotografii cu prietenii sau cu întreaga comunitate PicsArt. Tutorialele din aplicație facilitează învățarea modului de utilizare a tuturor funcțiilor. Cu toate acestea, reclamele pentru PicsArt premium apar frecvent (și pot fi destul de enervante), așa că țineți cont de acest lucru dacă vă decideți să descărcați aplicația.

Snapseed

Snapseed este o aplicație dezvoltată de Google și Nik Software
Snapseed se adresează fotografilor serioși, și are o gamă completă de instrumente de editare

Snapseed este o aplicație de editare foto care se adresează fotografilor serioși care doresc să petreacă ceva timp pentru a crea cea mai bună imagine posibilă. Are o gamă completă de instrumente de editare de top, inclusiv pensule de editare selectivă, plus o colecție frumoasă de filtre. Pentru fotografii orientați spre detalii, Snapseed poate fi nu numai o aplicație excelentă de editare foto, ci și o modalitate excelentă de a ține evidența fotografiilor lor și de a se asigura că obțin întotdeauna cele mai bune rezultate posibile.

Deoarece editarea este nedistructivă, puteți oricând să intrați în Stack (straturile de editare) și să ajustați sau să eliminați orice editare (inclusiv să corectați textul scris greșit) sau puteți folosi o pensulă pentru a aplica un efect doar pe o porțiune din fotografie. În plus, puteți salva un stack de editări pe care le-ați aplicat unei fotografii ca „Look”, care poate fi apoi aplicat altor fotografii și partajat cu alți utilizatori Snapseed. Aplicația oferă, de asemenea, o varietate de filtre și efecte, permițându-vă să creați aspecte unice pentru fotografiile dvs.

Adobe Photoshop Camera

Adobe Photoshop Camera, aplicație creată de compania Adobe
Adobe Photoshop Camera este o aplicație de editat poze ușor de utilizat

Adobe Photoshop Camera este una dintre cele mai bune aplicații de editare foto de pe piață. Unul dintre lucrurile care o fac atât de grozavă este Adobe Sensei, care aplică automat efecte speciale și corecții foto înainte sau după ce fotografiați cu aparatul foto al telefonului dumneavoastră. Sensei este, de asemenea, capabil să identifice tipul de fotografie pe care o faceți (de exemplu, peisaj, portret etc.) și să aplice filtrele și ajustările corespunzătoare. Acest lucru face din Adobe Photoshop Camera una dintre cele mai ușor de utilizat aplicații de editare foto disponibile.

De altfel, Adobe promite că aplicația va fi plină de funcții, inclusiv o varietate de „lentile” care pot fi aplicate fotografiilor. Unele dintre aceste lentile vor fi create de artiști celebri și influenceri, adăugând un element de distracție și emoție aplicației. Aplicația va fi actualizată în mod constant cu noi „lentile”, oferindu-le utilizatorilor ore întregi de distracție în materie de editare a fotografiilor. Astfel, indiferent dacă sunteți un fotograf ocazional sau experimentat, Adobe Photoshop Camera vă poate ajuta cu siguranță să vă editați pozele în modul dvs. preferat.

Pixlr

Pixlr, aplicașie dezvoltată de Inmagine Lab Pte. Ltd
Aplicația Pixlr este perfectă pentru fotografii „de ocazie”

Pixlr este una dintre cele mai bune aplicații de editare foto pentru fotografii ocazionali. Cu instrumentele sale de ajustare a fotografiilor ușor de utilizat, puteți adăuga rapid efecte și apoi să partajați pozele pe rețelele dvs. sociale preferate. Interfața intuitivă a Pixlr este ușor de stăpânit, astfel încât să puteți intra direct și edita fotografiile dumneavoastră. Fie că doriți să faceți doar un mic reglaj fin sau să adăugați efecte uimitoare, Pixlr are tot ce vă trebuie.

Unul dintre lucrurile care diferențiază Pixlr de alte aplicații de editare foto este biblioteca sa de filtre cu efecte speciale, suprapuneri și margini. Acestea pot fi excelente pentru a adăuga puțină personalitate fotografiilor dvs. Autocolantele sunt, de asemenea, foarte amuzante și pot fi folosite pentru a adăuga un element ludic fotografiilor dumneavoastră. În timp ce fotografii serioși ar putea găsi biblioteca de instrumente de editare a Pixlr prea superficială, utilizatorii ocazionali se vor bucura de creativitatea pe care o oferă aplicația.

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom, aplicație dezvoltată de compania Adobe
Adobe Lightroom este o aplicație pentru pasionații serioși de fotografie

Dacă vă ocupați serios de fotografie și căutați un sistem complet care să vă permită să vă editați și să vă stocați fotografiile într-un singur loc, Adobe Lightroom este o opțiune excelentă. Versiunea mobilă a Adobe Lightroom (iOS și Android) face parte dintr-un flux de lucru bazat pe cloud care include stocarea întregii biblioteci foto și accesul la fișierele la rezoluție completă (originale și editate) pe toate dispozitivele dvs. (mobil, laptop și desktop). Așadar, atunci când îl achiziționați împreună cu întregul sistem Lightroom (începând de la 9,99 USD/lună), cumpărați un ecosistem puternic de procesare foto care vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă duce fotografia la următorul nivel.

Nu se poate nega faptul că Lightroom Mobile este una dintre cele mai importante aplicații de editare foto de pe piață. O parte din motivul popularității sale este multitudinea de resurse de învățare pe care o oferă. Biblioteca sa în continuă creștere de tutoriale interactive este o modalitate excelentă de a învăța cum să vă editați imaginile ca un profesionist. Și asta este bine, pentru că setul de funcții este destul de avansat, cu zeci de instrumente pentru a lucra cu expunerea, culoarea, editarea selectivă, filtrele și altele asemenea. Marea majoritate a editărilor implică controale cu o reacție rapidă, astfel încât să știi exact cum vor afecta ajustările fotografia ta. Fie că sunteți un profesionist experimentat sau sunteți la început cu editarea fotografiilor, Lightroom Mobile merită cu siguranță descărcat.

Google Photos

Google Photos, aplicație dezvoltată de către compania Google
Google Photos este o aplicație bună pentru retușuri rapide și editări simple a pozelor

Există o tonă de aplicații de editare a fotografiilor care își dispută atenția, dar Google Photos este singura pe care o considerăm o necesitate. Dacă v-ați pierdut vreodată toate fișierele media atunci când telefonul s-a defectat, veți înțelege de ce. Deși dispune doar de instrumente minime de editare, Google Photos vă organizează fotografiile și videoclipurile, oferă o partajare ușoară și – cel mai important – realizează automat o copie de rezervă a întregii biblioteci de imagini în cloud. De acolo, vă puteți accesa fotografiile și clipurile video de pe orice dispozitiv conectat la internet, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă mai faceți griji că le veți pierde vreodată. Este o aplicație indispensabilă pentru toți cei care fac multe fotografii și doresc să se asigure că acestea sunt întotdeauna în siguranță.

Aceasta e rapidă și simplă, cu doar câteva slidere ce pot fi controlate de utilizator pentru culoare, lumină și contrast. De asemenea, are o câteva filtre pe care le puteți aplica și regla cu un slider pentru a controla puterea efectului. În plus, Google Photos are câteva funcții distractive, cum ar fi colaje foto automate și animații. Deși nu are la fel de multe funcții ca alte aplicații de editare a fotografiilor, este totuși o opțiune excelentă pentru retușuri rapide și editări simple.

VSCO

VSCO, aplicație creată de Visual Supply Company
VSCO este o alegere populară în rândul pasionaților de poze

VSCO este o aplicație de editare foto care se concentrează pe fotografia tradițională. Aceasta oferă o varietate de corecții și ajustări foto care pot produce rezultate de bună calitate, inclusiv filtre de tip film. Poate importa chiar și fișiere RAW. Cu toate acestea, setul său de funcții nu este la fel de cuprinzător ca unele dintre celelalte aplicații de editare poze. De exemplu, nu dispune de editări selective, text sau efecte speciale și, deși vă puteți alege propria paletă de culori, nu puteți crea culori personalizate. În ciuda acestor limitări, VSCO este o opțiune bună doar pentru cei care caută o aplicație tradițională de editare foto.

Aceasta oferă o versiune de bază gratuită cu instrumente de editare limitate și zece presetări, precum și un abonament anual plătit cu funcții mai avansate. Abonamentul plătit include un editor video, peste 200 de presetări, instrumente avansate de editare, instrumente de montaj, provocări foto săptămânale și un suport de învățare mai solid. VSCO este o alegere populară în rândul pasionaților de poze datorită gamei sale largi de funcții și a interfeței simple. Cu toate acestea, unii utilizatori s-au plâns de prețul ridicat al abonamentului anual. Dar, în general, VSCO este o opțiune excelentă.

Prisma

Prisma, aplicație creată de Prisma Labs, Inc
Prisma adăuga o notă de măiestrie fotografiilor

Prisma oferă ceva puțin diferit față de majoritatea aplicațiilor de editare foto de pe piață. În loc să ofere pur și simplu un set de filtre, Prisma este construită în jurul unor filtre stilistice inspirate de artiști reali. Acest lucru face posibilă transformarea fotografiei dvs. într-un mini-Picasso sau Van Gogh, iar rezultatele pot fi cu adevărat impresionante. Aplicația este ușor de utilizat și oferă o modalitate excelentă de a adăuga o notă de măiestrie fotografiilor dumneavoastră. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că filtrele pot fi uneori un pic prea complexe, așa că merită să experimentați cu ele înainte de a le aplica.

Cu peste 300 de filtre din care poți alege, puteți găsi cu ușurință aspectul perfect pentru fotografia dvs. De asemenea, puteți adăuga un fundal personalizat sau puteți face modificări suplimentare la expunere, contrast și alte setări. Dacă doriți să aveți acces la toate filtrele, puteți plăti un abonament lunar sau anual. Cu toate acestea, chiar și fără abonament, Prism este un instrument excelent pentru editarea fotografiilor.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.