Free cookie consent management tool by TermsFeed

Telefoanele pliabile au reprezentat o evoluție semnificativă în lumea smartphone-urilor, aducând o abordare inovatoare asupra designului și funcționalității. Astăzi, din ce în ce mai multe companii își lansează noile dispozitive urmând acest model, cum este și cazul lui OnePlus.

Campania de promovare pentru OnePlus Open, deoarece așa se va numi telefonul pliabil, a avut loc încă de la începutul acestei luni printr-un videoclip care prezintă dispozitivul din unghiuri diferite.

Conform surselor, OnePlus Open va fi anunțat oficial pe data de 19 octombrie, va fi disponibil în două variante de culori (negru și verde) și prezintă multe aspecte care pot propulsa dispozitivul în topul celor mai bune telefoane pliabile.

OnePlus Open va fi anuntat pe 19 octombrie
Sursa imaginii: OnLeaks & SmartPrix

OnePlus Open va fi alimentat de procesorul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm și va veni cu 16GB de RAM LPDDR5X și 256Gb de stocare. Informațiile din acest moment indică doar 265GB de stocare internă, dar este posibil să existe și alte opțiuni.

De asemenea, telefonul va avea un ecran exterior de 6,31 inch și un ecran principal flexibil de 7,8 inch și se așteaptă ca ambele să suporte o rată de împrospătare de 120Hz.

În ceea ce privește camera, detaliile indică un senzor principal de 48 MB, un senzor ultralarg de 48 MP și o cameră cu zoom optic de 3x de 64 MP. În plus, ecranul interior ar putea dispune de un senzor de 20 MP pentru selfie-uri.

Noul telefon pliabil OnePlus Open
Sursa fotografiei: OnLeaks & SmartPrix

Deoarece OnePlus Open este primul telefon pliabil OnePlus, nu există un model precedent care să prezică exactitatea prețului său. Cu toate acestea, există unele surse care afirmă că noul OnePlus Open va avea un preț similar cu Samsung Galaxy Z Fold5. Dacă aceste informații sunt valide, costul pentru noul dispozitiv pliabil ar trebui să pornească de la suma de 7499,99 LEI.

Astfel, OnePlus Open este unul dintre cele mai interesante dispozitive care se vor lansa anul acesta, iar fanii telefoanelor pliabile sunt foarte entuziasmați. Rămâne totuși de văzut dacă informațiile vor fi confirmate în totalitate și care va fi performanța lui OnePlus Open.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

2 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.