Free cookie consent management tool by TermsFeed

OnePlus Pad Go este noua tabletă OnePlus care se va lansa. Chiar dacă se zvonește că dispozitivul va apărea pe piață în curând, majoritatea specificațiilor nu sunt încă dezvăluite.

Compania a postat însă imagini cu OnePlus Pad Go, iar noua tabletă arată aproape identic cu OnePlus Pad. Există totuși câteva diferențe de design, cum este partea din spate care are două nuanțe de culoare, iar nuanța de verde utilizată pe OnePlus Pad Go este mult mai deschisă în comparație cu modelul original.

OnePlus Pad Go
Sursa fotografiei: Notebookcheck

Ce îmbunătățiri aduce OnePlus Pad Go?

Sloganul tabletei este „All Play, All Day”, sugerând o durată de viață mai bună a bateriei, îmbunătățire care ar fi surprinzătoare și binevenită. Primul model oferă aproximativ 12 ore de redare video, iar acest număr este posibil să se extindă la 16 sau chiar mai mult cu noul dispozitiv.

OnePlus Pad Go va avea un ecran cu rezoluție de 2.4k și un raport de aspect de 7:5. Președintele OnePlus, Kinder Liu a dezvăluit câteva dintre caracteristicile dispozitivului, referindu-se la el ca la o tabletă de mijloc de gamă care oferă calitate vizuală remarcabilă.

Conform surselor, OnePlus Pad Go are un panou cu rezoluție 2.8k (2,800 x 2,000) și o rată de împrospătare de 144Hz, la fel ca modelul original OnePlus Pad.

Una dintre cele mai speciale caracteristici o reprezintă Content Sync, care oferă utilizatorilor o modalitate ușoară de a transfera conținut multimedia de pe smartphone-ul OnePlus pe tabletă. Mai mult, OnePlus Pad Go va avea chiar și abilitatea de a prelua apelurile pe toate dispozitivele.

Data de lansare și prețul pentru OnePlus Pad Go

Data de lansare și prețul OnePlus Pad Go sunt necunoscute în acest moment, deși există indicii. Se așteaptă ca noua tabletă să fie lansată la finalul acestui an sau la începutul lui 2024. În ceea ce privește prețul, modelul original OnePlus Pad ar putea reprezenta o sumă orientativă, dar cu toate acestea se așteaptă ca OnePlus Pad Go să coste mai puțin.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.