Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sex Education sezonul 4 urmează să se lanseze pe Netflix în această săptămână, iar fanii sunt foarte entuziasmați. Sezonul 3 al serialului a apărut în septembrie 2021, așadar această nerăbdare este justificată, deoarece au trecut nu mai puțin de 2 ani.

Când se lansează Sex Education Sezonul 4?

Sex Education sezonul 4 are data de lansare pe 21 septembrie 2023, moment în care Otis și gașca vor reveni cu aventurile lor din timpul liceului.

Sezonul 4 al serialului Netflix este și ultimul, confirmându-se deja că cele 8 episoade finale vor avea o schimbare majoră, cu o încărcătură emoțională puternică. În plus, încă o schimbare semnificativă este aceea că în locul episoadelor obișnuite de 55 de minute, durata fiecărui episod va crește la 83 de minute.

Suntem incredibil de mândri de Sex Education și simțim o recunoștință față de scriitorii noștri, de distribuție și de echipa noastră minunată care a pus atât de multă inimă în fiecare episod. Au muncit neobosit pentru a vă aduce ultimul sezon și abia așteptăm să-l împărtășim cu voi.

Laurie Nunn, creator, scenarist principal și producător executiv al Sex Education

Distribuția sezonului 4 al serialului Sex Education

Pe lângă actorii principali, care nu vor dispărea din peisaj, Jodie Turner-Smith a confirmat că va juca în Sex Education sezonul 4. Vorbind pe covorul roșu de la BAFTA, Jodie a spus că se va alătura distribuției și a jucat scene alături de Ncuti Gatwa.

S-ar putea să mă vedeți sau să nu mă vedeți într-un mic serial de pe Netflix numit Sex Education

Jodie Turner-Smith

Jodie nu a dezvăluit încă detalii despre rolul său, dar abia așteptăm să vedem această pereche în acțiune. Până acum, am văzut personajele de bază ale serialului în toate cele trei sezoane, dar se pare că lucrurile s-ar putea schimba puțin înainte de sezonul 4.

Într-un tweet din contul oficial Netflix UK & Ireland distribuit în august, a fost confirmat că nimeni altul decât Dan Levy se va alătura distribuției în calitate de profesor nou, Mr. Molloy.

În concluzie, se așteaptă ca Sex Education sezonul 4 să reprezinte un final surprinzător și emoționant pentru serial. De la un sezon la altul, serialul a rămas la fel de apreciat, iar acum că a ajuns la sfârșit, nu rămâne decât să ne bucurăm de cele 8 episoade după lunga așteptare.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.