Free cookie consent management tool by TermsFeed

Serialul românesc Groapa a captivat publicul încă de la debutul său pe ecrane. Lansată inițial pe Pro TV pe data de 16 septembrie 2023, această serie aduce cu sine o poveste plină de intrigi și mistere, care se pricepe de minune să țină urmăritorii în suspans.

Odată cu încheierea tulburătoare a primului sezon în luna decembrie 2023, fanii au început să se întrebe când apare sezonul 2 din Groapa. O lună mai târziu, la începutul anului 2024, confirmarea unei continuări stârnea deja valuri de entuziasm printre telespectatori.

Despre ce este vorba în Groapa?

Groapa este un serial românesc, adaptat după „Çukur” unul din cele mai populare seriale turcești apărute în anul 2016.

Cu un accent puternic pe viața mafiei și complexitatea relațiilor interpersonale, serialul Groapa urmărește povestea unor personaje aflate în mijlocul lumii criminale. Serialul aduce în prim-plan dinamica activităților ilegale, dar și aspectele intime ale vieții personajelor, inclusiv poveștile de dragoste tulburătoare și relațiile de familie adesea pline de tensiune.

Când apare sezonul 2 din Groapa?

Sezonul 2 din Groapa a fost confirmat în ianuarie 2024, astfel că se presupune că filmările vor începe în curând, în această primăvară. Gabriel Gheorghe, unul dintre cei 3 scenariști ai serialului, a declarat că se scrie cu aproximație un episod pe săptămână. În plus, filmările decurg într-un ritm rapid, așa după cum s-a putut observa în primul sezon, unde producția a început în vara anului 2023, iar ultimul episod a fost filmat în toamnă, exact la o lună de când serialul și-a făcut debutul.

Deși ne așteptam ca următorul sezon din Groapa să apară în această toamnă, la un an de la debutul seriei, iată că PRO TV a decis să facă o surpriză tuturor fanilor serialului. Astfel aceștia nu trebuie să se mai întrebe când apare sezonul 2 din Groapa, deoarece acesta urmează să fie difuzat începând cu data de 27 iunie 2024 atât pe postul TV, cât și pe VOYO.

Unde pot fanii să vizioneze serialul românesc Groapa?

Serialul Groapa a apărut pentru prima dată pe Pro TV, cu premiera pe data de 16 septembrie 2023. Cu toate acestea, fanii s-au putut bucura doar de 3 episoade difuzate pe post, deoarece după aceea seria a fost mutată definitiv pe VOYO.

S-a anunțat de la bun început că acest serial nu va rămâne pe Pro TV pentru mult timp, echipa fiind convinsă că producția va reuși să cucerească repede atenția spectatorilor.

Astfel, statisticile de pe VOYO au confirmat aceste convingeri, platforma de streaming fiind singurul loc în care cele 13 episoade ale primului sezon pot fi vizionate. Cu toate că primul sezon a putut fi vizionat exclusiv pe platforma VOYO, din fericire pentru fani, PRO TV a anunțat că sezonul 2 din Groapa urmează să fie difuzat atât pe postul TV cât și pe VOYO.

Dacă nu ai încă un cont pe VOYO, te invităm să îți creezi unul acum, accesând acest link. Abonamentul este unul accesibil, costând aproximativ 24 lei pe lună.

Când apare sezonul 2 din Groapa și unde pot fanii să vizioneze serialul românesc
Sursa fotografiei: Facebook, Groapa Serial

Cine va face parte din distribuția sezonului 2?

Din distribuția primului sezon Groapa au făcut parte: Daniel Nuță, Dana Rogoz, Teona Stavarachi, Marius Manole, Maria Buză, Monica Bîrlădeanu, Emilian Oprea, Valentin Teodosiu și mulți alții. Pentru sezonul al doilea ne așteptăm să revedem personajele îndrăgite din rolurile principale, însă ne așteptăm bineînțeles, și la alte apariții surprinzătoare.

Echipa a fost coordonată de Anghel Damian, care este și regizorul serialului Clanul, o altă producție care face parte din serialele românești care merită vizionate.

Despre ce va fi vorba în sezonul 2 din Groapa?

Momentan, nu știm foarte multe informații cu privire la acțiunea din sezonul al doilea al serialului, dar cu siguranță atunci când apare sezonul 2 din Groapa vom avea parte de mult mister și dramă.

Totuși, se anticipează că serialul va continua în aceeași manieră sumbră și misterioasă și poate cu ceva mai multă acțiune, având în vedere motto-ul sezonului nou. În timp ce sloganul asociat primului sezon este „Familia înainte de toate!”, cel de-al doilea sezon este reprezentat de cuvintele „Cioburi, gloanțe, artificii”.

Sezonul de debut din Groapa a obținut un scor de 7.6 pe IMDb, creând mari așteptări pentru ceea ce va urma în curând. Rămâne totuși de văzut dacă și această continuare va fi la fel de apreciată.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

2 comentarii

  1. Avatar of Geana

    Filmul a fost bun mai multa actiune ca la clanul, Boian super personaj, dar sigur nu ne facem abonamente voyo doar pt un serial, deja Maiami Bici 2 e pe online gratuit la straini.

  2. Avatar of Cucu ion

    Sa o creada ei ca se muta lumea pe voyo, doar ca nu mai dau ei un serial la tv. E ca un click bait sa incerci sa muti fani tv pe o platforma online. Cei care vor voyo au deja voyo, dar cei care urmaresc doar tv nu se vor arunca niciodata pe o platforma online, care mai cere si abonament lunar. Probabil si daca l-ar relua la pro, lumea deja si-a pierdut interesul.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.