Free cookie consent management tool by TermsFeed

Data de lansare oficială a The Expendables 4 a fost anunțată de echipa de producție. Filmul va ajunge așadar în cinematografe pe 22 de septembrie 2023, conform unui anunț făcut de Lionsgate.

Conform informațiilor existente până acum, Scott Waugh este regizorul The Expendables 4, cu un scenariu scris de Spenser Cohen și Max Adams. Filmul este produs de Kevin King-Templeton, Les Weldon și Yariv Lerner.

Față de filmele precedente, Sylvester Stallone, Jasn Statham, Randy Coutoure și Dolph Lundgren își vor păstra rolurile. Din distribuție, ca nume noi fac parte rapperul 50 Cent, Megan Fox, Tony Jaa, Andy Garcia și Iko Uwais.

„Înarmați cu toate armele pe care pot mâna și cu abilitățile necesare pentru a le folosi, Expendables sunt ultima linie de apărare a lumii și echipa ce este chemată atunci când toate celelalte opțiuni nu mai sunt disponibile. Dar noi membri ai echipei, cu stiluri și tactici noi, vor da expresiei „sânge proaspăt” un sens cu totul nou”, este descrierea oficială a filmului The Expendables 4.

Cât privește schimbările din distribuție, Randy Coutoure a afirmat ca acestea au făcut ca acțiunea să fie și mai interesantă.

„Am rămas doar patru personaje vechi din Expendables, doar eu, Dolph, Statham și Stallone. Astfel au fost adăugați noi oameni. 50 Cent, cu care am mai lucrat și pentru care am mult respect. Megan Fox, pe care mi-a făcut plăcere să o cunosc, dar și Andy Garcia, al cărui fan am fost mereu și a făcut o muncă uimitoare în industria filmului”, a comentat Randy Couture.

The Expendables, o franciză de succes

Până în acest moment au fost lansate trei filme din seria The Expendables, în 2010, 2012 și 2014. Toate trei au avut un succes semnificativ, astfel că echipa care deține drepturile asupra numelui l-a licențiat și pentru lansarea unor jocuri. Până acum au apărut patru jocuri video, cel mai cunoscut fiind The Expandables 2 Video Game, dezvoltat de Ubisoft. Mai mult, a apărut și un joc de pacanele online numit The Expendables. Face parte din categoria Megaways și îi transpune pe utilizatori în acțiunea filmului. Grafica este apreciată de utilizatori, în timp ce ca simboluri regăsim personajele principale din film, alături de muniție.

Totul a început însă în 2010, când a fost lansat primul film al seriei The Expendables. A fost un film de acțiune foarte bun, iar încasările au fost rezonabile, de 274 de milioane de dolari, în condițiile în care bugetul a fost de 80 de milioane de dolari. Pe lângă Sylvester Stallone și Jason Statham, din distribuția acelui film au mai făcut parte Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis și Jet Li.

The Expendables 2 a fost lansat în 2012 și l-a avut în distribuție și pe Chuck Norris. Bugetul a fost de aproximativ 100 de milioane de dolari, iar încasările au trecut de 415 milioane de dolari.

Ultimul film a apărut în 2014, iar din distribuție au făcut parte și Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford și Antonio Banderas. Încasările s-au ridicat la 215 milioane de dolari, iar bugetul a fost de 100 de milioane de dolari.

În ultimii ani s-a discutat intens despre apariția filmului cu numărul 4, însă neînțelegerile privind scenariul, viziunile diferite avute de Stallone cu echipa de producție și lipsa de sincronizare au făcut că totul să se amâne atât de mult. În cele din urmă, The Expendables 4 va apărea în septembrie 2023, data fiind stabilită oficial de cei de la Lionsgate.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.