Free cookie consent management tool by TermsFeed

Tulsa King este un serial american creat de Taylor Sheridan, avându-l în rolul principal pe Sylvester Stallone, marcând primul său rol principal într-un serial de televiziune. Acesta interpretează capul mafiei, un personaj care tocmai ce a ieșit din închisoare și este trimis în Tulsa, Oklahoma, unde începe să înființeze o organizație criminală.

Acum, la aproape un an de când primul sezon a fost lansat (13 noiembrie 2022), Tulsa King se pregătește să revină cu cel deal doilea sezon, care a fost deja confirmat. 

Când apare Tulsa King sezonul 2? 

Taylor Sheridan este cunoscut întâi de toate pentru universul iubitului serial Yellowstone, dar și pentru restul producțiilor la fel de captivante. Acest lucru este dovedit prin faptul că Tulsa King a fost unul dintre cele mai bune seriale din 2022. Cu toate că fanii sunt foarte entuziasmați de apariția unui nou sezon, acesta va fi lansat cel mai probabil la sfârșitul anului 2024. 

Motivele pentru care data s-a decalat au la bază câteva probleme de producție, reprezentate de viziuni diferite ale membrilor echipei. În același timp, pare că filmările vor avea loc în alt stat, iar distribuția nu a fost încântată de a lucra în condițiile meteo extreme ale noii locații. În plus, trebuie luată în considerare și Greva Scriitorilor din anul 2023 și felul în care acest aspect poate influența dezvoltarea. 

Cine va face parte din distribuția sezonului 2 Tulsa King?

Primul sezon al serialului ajunge la capăt cu toate personajele cu care a început, ceea ce este o veste bună. Astfel, este de așteptat ca toți actorii care au luat parte la primul sezon, să revină în cadrul celui de-al doilea. Ne așteptăm ca Sylvester Stallone să se întoarcă în rolul lui Dwight Manfredi, alături de Martin Starr în rolul lui Bodhi și de Andrea Savage în rolul lui Stacy.

Cine va face parte din distribuția sezonului 2 Tulsa King?
© Kristina Bumphrey for Variety

Deși fanii sunt încântați de revenirea distribuției principale în cadrul celui de-al doilea sezon, lista actorilor ar putea crește, odată cu introducerea unor noi fețe pe viitor. 

Care va fi povestea sezonului 2 din Tulsa King?

Povestea sezonului 2 va continua evenimentele sezonului 1, cu Dwight care ajunge din nou în închisoare după ce a fost trădat de Stacy. Acest lucru are legătură cu unele conturi dubioase, care dețineau milioane de dolari și transferuri de bani importante.

Dar, indiferent de imensa avere, ceea ce-l ține cu adevărat în spatele gratiilor este acuzația de tentativă de mituire a unui agent federal, odată ce Stacy se întoarce împotriva lui Dwight și îl denunță. Dacă este găsit vinovat, Dwight riscă să fie închis pentru până la 15 ani, așadar, miza este mare pentru sezonul următor.

Este evident că în continuare, răzbunarea dezvoltă întreaga intrigă, iar totul se desfășoară în jurul lui Dwight. Pe de-o parte ne așteptăm ca acesta să încerce să scape de problemele sale actuale cu legea, în timp ce se concentrează pe acțiunile lui Stacy, pe care Dwight nu pare că o va mai ierta. În același timp, primul sezon ilustrează și ruperea legăturilor dintre protagonist și Chickie, personaj care pare că vrea să se răzbune la rândul său.

În concluzie, se anticipează pentru sezonul 2 multă dramă și confruntări armate care vor ține publicul în tensiune continuă. 

Câte episoade va avea sezonul 2 din Tulsa King?

Având în vedere faptul că primul sezon este constituit dintr-un număr de 9 episoade, este de așteptat ca cel de-al doilea să urmărească același tipar. Cu toate acestea, Greva Scriitorilor din acest an ar putea influența acest aspect. În timpul ultimei mișcări de acest gen, din anul 2007, mai multe seriale au avut un număr mai mic de episoade decât în mod normal. Așadar există această șansă și în cazul serialului Tulsa King, iar în loc de 9 episoade să fie 7 sau chiar mai puține. 

Astfel, acestea sunt informațiile cunoscute până în acest moment despre serialul care deja a devenit foarte popular. Încă de la primul sezon, acțiunea, misterul și drama au cucerit fanii, lăsându-i nerăbdători pentru următoarea parte. Din păcate, producția nu pare să fi început, iar în acest fel este dificil de stabilit cât timp va dura întregul proces.  Așa cum am menționat, este nevoie să mai așteptăm cel puțin până în 2024 pentru noi informații referitoare la sezonul 2, însă până atunci, primul sezon încă ne stă la dispoziție.  

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.